HUOM! Etsin alla olevia hopeaomenan omaavia hevosia ja olen valmis maksamaan passeilla, equilla ja mp-esineillä!

100001188-miniature.png

 

      
      Kasvatan howrsessa pääasiassa Andalusialaisia, mutta keräilen myös muita rotuja. Minulle saa myydä hyviä andalusialaisia, sekä minulta voi myös ostaa hevosia. TARJOA! Nykyään kasvatan myös Drum-hevosia ja voin myydä varsan edullisesti jolla on kaikki astutukset! Lähetä vain viestiä niin sovitaan hinnasta :)

Keräilen myös elementtihevosia, sekä kultaisen ja hopean omenan omaavia hevosia ja muita erikoisia. Ostan näitä hevosia kunhan sovitaan hinnasta. Tarjoa omaasi!

    
         Vaihdan myös kaikkia mp-esineitä!
         OSTAN!
      morfeuksen käsivarretviisasten kiviafroditen kyyneleetviides elementti
        
         Yritän onnitella aina takaisin :)
      

                                       star_stable_stamp_by_optimeus-d8d1c4n.pn

 "Koskaan ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän yhtäkkiä huomaa se päättyikin tähän"

 
Hei!  

Olen 20 vuotias nuori nainen joka opiskelee ja ratsastaa innokkaasti. Harrastuksiini kuuluu ratsastuksen lisäksi howrseilu, lukeminen, laskettelu, lenkkeily ja kavereiden kanssa oleskelu.

Olen tullut Howrseen takaisin pitkän tauon jälkeen! Olen pelannut vuodesta 2011. Valitettavasti vanha tunnukseni (Anni 101000) oli poistunut, mutta jos muistat minut laitahan kaverikutsu! :)

Minulla on myös erittäin vanhat grafiikkasivut, jotka tein pelin alkuvaiheessa. Sieltä voi edelleen kopioida grafiikkaa jos haluaa :) Ulkoasu ja avatar ovat minun käsialaani.
http://anzigrafikkaa.blogspot.fi/