Tietoa minusta:

Hei! Olen 17-vuotias tyttö etelä-pohjanmaalta. Olen toisen vuosikurssin opiskelija lukiossa. Lukion jälkeen haluaisin lähteä opiskelemaan englantia yliopistoon ja mahdollisesti opettaa englantia tai ryhtyä tulkiksi. Olen harrastanut ratsastusta pian 8 vuotta ja käyn useita kertoja viikossa ratsastamassa ratsastuksenopettajani hevosella opettajani loukattua olkapäänsä, jonka takia hän ei pysty ratsastamaan itse. Lemmikkeinä minulla on tanskandoggi nimeltä Rölli, sekä kissa nimeltä Naksu. Olen 163cm pitkä ja minulla on tummanruskea pitkä ja luonnonkihara tukka. Silmäni ovat eriväriset, toinen on sininen ja toinen vihreä.

Pelitavoitteeni:

Minulla ei pelissä varsinaisesti ole muuta tavoiteta, kuin kasvattaa mahdollisimman hyviä ja laadukkaita Akhaltekkejä. Aloitettuani pelaamisen noin 2013 toisella tilillä kasvatin myös Akhaltekkejä, mutta suljin tilini, koska peli ei ollut enää mielestäni innostava. Aloitettuani nyt uudelleen pelaamisen haluan vieläkin kasvattaa Akhaltekkejä.

Tilausvarsat:

Teen myös mielelläni tilausvarsoja, jos joku niistä sattuu olemaan kiinnostunut. Jos olet kiinnostunut tilausvarsasta lue ohjeet ja säännöt alta:

1. Valitse joku omistamistani tammoista.

2. Valitse minulta ori, tai jos haluat että tamma astutetaan sinun orillasi lähetä astutustarjous haluamallesi tammalle.

3. Jos moni ihminen on kiinnostunut samasta tammasta (eli tulee jonoa) ensimmäinen, joka on kysynyt varsaa kyseiseltä tammalta tulee saamaan varsan ensimmäisenä.

4. Muistathan olla kohtelias laittaessasin viestiä! :)

5. Varsan hinta määräytyy sen tähtien, värin, synnynnäisten taitojen ja geneettisen potentiaalin mukaan (kun kysyt varsaa laitan hinta-arvion sinulle)! Hintaa saa laskettua antamalla ikääntymispisteitä, apetta tai varusteita (voin hyväksyä myös muita esineitä, mutta kysy viestillä ensin, että hyväksynkö esineen ennenkuin annat sen minulle).