Scroll down!
työn alla, ei oo todellakaan valmis!
Hei, täällä hussrainbow. Olen pelannut tällä severillä aktiivisesti vuoden 2020 loppupuolelta asti. Hevosten keräilijä, turhisten farmaaja, suoran kyttääjä.. Lähinnä kuitenkin tiimeilijä, joihin resurssit sitten kuluvatkin. Omia kasvatusprojekteja minulla ei ole yhtä megakasvattajanimeä lukuunottamatta (linkki)

 
Ns. oikeassa elämässä minulla on aivan liikaa tekemistä :D Keräilen Furbyja (vasemmalla minun ensimmäiseni ja alaoikealla ensimmäinen jonka korjasin onnistuneesti,) retrotietokoneita sekä vinyylilevyjä. Olen suuri huvipuisto- ja etenkin vuoristorataintoilija. Hevosten kanssa en ole ikävä kyllä ollut vuosiin tekemisissä, vaikka toiveita on.. Aikaa ei oikein tunnu riittävän kaikkialle.

Pelaan todella paljon muitakin pelejä Howrsen ulkopuolella, Fortnitestä Zoo Tycooniin.
Katson paljon elokuvia ja sarjoja (lemppareita The Office, Parks and Recreation, The X-Files, HIMYM.. sekä leffoista Titanic, Electric Dreams, Gone With The Wind ja Top Gun.) Musiikkiakin tulee kuunneltua, ehdoton suosikkiartistini on Taylor Swift. Suuren osan ajastani käytän suunnitellessa tulevia matkojani. Kenestä kierros puolihylätyissä ostareissa, lukemattomissa vuoristoradoissa käyminen ja luolaretket muutaman sadan metrin syvyyteen nyt EIVÄT kuulostaisi loistavalta? Pfft.