Me, myself and I

Edellinen tilini poistui, mutta ajan kuluttua päätin tulla kokeilemaan uudestaan, eli ilmeisesti olen sitten uusivanha pelaaja. Olen rentoon asenteeseen pyrkivä ja huumorintajuinen, täysi-ikäinen nuori Suomesta. Harrastan heppailua myös oikeassa elämässä. 
Pyrin onnittelemaan kaikkia pelaajia takaisin. Hyväksyn kaveripyyntöjä, ja minulle saa tulla juttelemaan, jos tahtoo. En lahjoita ikäreitä tai mustan pörssin tuotteita, mahdollisesti kyllä myyn tai vaihdan.


In Howrse

Howrsea pelasin ennen samalla nimellä todella pitkään, mutta tauon aikana edellinen tilini ehti poistua. Kasvatin myös silloin Howrsessa shetlanninponeja harrastemielessä, kuten myös tällä hetkellä. Omat shettiskasvattini kantavat kasvattajanimeä Myrskyniemen. Tarkoituksena myös kokeilla siipiä sekarotuisten hevosten kasvattajana - tavoitteena tuottaa hyviä, monipuolisia kilpahevosia, sekä pitää hauskaa geenien kanssa, käyttäen kasvattajanimeä Mixtures. Tavalliset, puhdasrotuiset hevoset kantavat kasvattajanimeä Sundries. Suomenhevosten kasvattamiseen käyttämäni kasvattajanimi on Lampiniemen.


SUOSIO 1. SIJA 10.1.2019

SUOSIO 2. SIJA 13.1.2018