ostan 

ᴋɪᴠɪʜᴇᴠᴏsɪᴀ
• alle 75t equusta / kpl
• alle 30 passia / kpl

ʜʏᴘɴᴏsɪɴ ᴘᴇɪᴛᴛᴇɪᴛᴀ̈
• alle 51t equusta / 2 kpl

ғᴀʟᴀʙᴇʟʟᴏᴊᴀ
• alle 470 passia / kpl
• 1,5m. equusta / kpl

 tiimeily 

ʜᴏᴡʀsᴇɴ pelailu koostuu minulla suurimmilta osin tiimeilystä. Kuulun tiimeihin LOƦЄM ƖƤSƲM ja Ɗυcĸerιnoѕ. Ɗυcĸerιnoѕ etsii porukkaansa uusia jäseniä, laita rohkeasti hakemusta Dioxinille tai Najmalle. Tiimitoiminnan ohella kasvatan epätavoitteellisesti yksisarvisia. En myy tiimihevosia/anna tiimioreilta astuja. Kiitos.

 mina 

ᴍᴏᴄʜᴀ, normaali naispuolinen ihminen Varsinais-Suomesta. Huumorini on vaikeasti selitettävissä (onneksi positiivisella tavalla), mutta toimeen tulee kai ihan hyvin! Oon tosi positiivinen pakkaus, jonka vuoksi älytön negatiivisuus on pelkkiä kirosanoja korville. Kirosanat on muuten ihan fine, mutta kohtuudella sekin haha.
sᴀʀᴊᴏɪsᴛᴀ ja elokuvista tykkään kattella sellasta, missä on fantasiaa tai jotakin yliluonnollista sekoitettuna todellisuuteen. Plussaa jos rikollisuutta on mukana myöss.. En tiiä, mieluisat genret vaihtelee vähän väliä.
ʜᴏᴡʀsᴇᴀ pelaan Suomen serverin lisäksi kansainvälisellä serverillä samalla nimellä. Pelaan myös Minecraftia, Sims 4:sta ja Star Stable Onlinea. Star Stablessa en ole vaihteeksi käynyt pitkään aikaan motivaation puutteen takia, niin en todennäköisesti tulisi pelaamaan kanssasi. No mutta eipä siinä, juttelemaan voi tulla niitä näitä jos kaipaa juttukaveria. Saatan joskus unohtaa vastata.. Kiitos jos luit!
GzlOnDn.png?1