minä
Ihan ensin haluan tähän laittaa, että en oo mitenkään hirmu hyvä kirjottamaan oikeen mitään niin tää saattaa olla hyvin sekavaa tekstiä xd Mutta joo minä oon siis Bela, aikuispelaaja.
Hevoset on myös näin pelin ulkopuolella arkeen kuuluvia tyyppejä, vaikkakin nyt vähän vähemmän. Ravihevoset ja raviurheilu on mulla tosi lähellä sydäntä vaikka onhan ratsutkin tosi ihania!!.Profiilikuvassa onkin mun vanha hoitoheppa!
Omistan rescuekoiran nimeltä Maya (joka myös tähdittää tässä), sen kanssa treenataan omaksi iloksi vähän sitä sun tätä. Joskus haaveissa ottaa myös toinen koira, mutta eipä siitä enempää.
Mulla on myös rottia x4, viljakäärme sekä akvaario jossa on aksolotleja. Söpöjä elukoita kaikki.
Kuuntelen kaikenlaista musiikkia joten en oikeen osaa sanoa tässä mitään lemppareita siihen. Lempisarjoja on supernatural, lusifer, grimm, teenwolf ja kaikki tämmöset yliluonnolliset jutut. Tässä tais olla ihan mukavasti tietoa musta c:
peli
Oon howrsea joskus vuosia sitten pelannut hyvin ahkerasti (tosin sillon oli eri tili, jonka nimeä en muista enää) ja nyt taas innostunut uudestaan pelaamaan. Mulla on aina silloin tällöin taukoja pelistä omien kiireiden tai mielenkiinnon lopahtamisen takia, mutta innostun aina pelaamaan uudestaan ja uudestaan ja sillon kun innostun ja kerkiän niin olen täällä melkeinpä koko ajan :D.

Tällä hetkellä keskityn eniten hevosten kasvattamiseen tiimeissä missä olen mukana. Tosin siinä ohella keräilen pokaalivärejä ja ''turhia heppoja''.

Yritän myös onnitella aina takaisin kaikkia jotka minua onnittelee! Kaveriksi saa myös pyytää, hyväksyn kaikki (kunhan karmasi on täydessä). Myös viestiä saa laittaa jos haluaa tulla höpisemään.

Hyviä peli hetkiä sulle <3
Muuta
Ostan myös morfeuksen käsivarsia AINA joten jos sulla on ylimääräisenä niitä niin laita vaan viestiä, että saadaan hinta sovittua molemmille mieluisaksi.
Mulle voi myös myydä kaikkia heppoja 500-2000eq, laita vaan varattuun niin naappaan ne sieltä <3
Jos olet kiinnostunut ostamaan jonkun mun hepan niin laita vaan viestiä niin katsotaan pystynkö sen myymään. Tosin hyvin usein mulla on kivoja heppoja jo myynnissä ja suht halvalla myös!

Suurkiitokset Agildelle sekä Dahlia Desings tiimille tästä ulkoasusta!! <3
Layout by Agilde | Photo by Bela
Dahlia Designs