Moikka! Olen farmaseuttiopiskelija ja Howrsea pelaillut vaihtelevalla aktiivisuudella vuodesta 2012 alkaen. Vanha käyttäjäni poistui pitkän tauon myötä, mutta vuodesta 2017 olen pyörinyt kuvioissa tällä tilillä.

Minulle saa tulla juttelemaan yksityisviestillä ihan mistä tahansa tai kysymään jotakin asiaa. Autan mielelläni tapahtumissa, joten pyydä kaveriksi täältä! Hyväksyn kaikki pyynnöt.

Howrsessa kasvatan pääasiassa akhaltekinhevosia ja erirotuisia yksisarvisia, koska tennesseenwalkereiden kanssa olen pudonnut genetiikassa kärryiltä jo aikapäivät sitten. Sivubisneksenä yritän saada hevoskeskukseni parhaimpien joukkoon, joten sen puolesta minulla on monta rautaa tulessa. Haluaisin myös lähettää oman piirrokseni arvosteltavaksi Luovuuspajaan, mutten koskaan muista tehdä sitä oikeaan aikaan. Ehkä joskus vielä!

- Käy onnittelemassa Topaasiani tai vastaa Arkhimedeen kysymykseen, saat oikeasta vastauksesta ikärin!

Myynnissä paljon erilaisia eläinkavereita, darumoita, ylimaallisia olioita ja alebrijeitä, kysy lisätietoja! Vaihtuu equuksiin, passeihin tai ostoslistan asioihin.

Minulla on myös turhia esineitä (morfeuksia, kiviä, nyksejä, kyyneleitä, ajastimia elementtejä jne.) myytävänä. Kysy rohkeasti lisää!

Ostoslista:

Ban'ei-hevonen: Liinakko, päistärikkö
Iiriksen väritys: Orvokki
Kaksipuolinen medaljonki: Hullu robotti, Petohevonen
Hirviökirja: Mönjä, Lumimies
Lumottu kurpitsa: Kurpitsa
Eläinkaveri: Kameli, Laama
Ylimaalliset oliot: Pehmoyksisarvinen
Darumat: Kaeru no Senshi, Kamaitachi, Kingyo, Komainu
Alebrijet: Alebrijow, Armadillo, Cardenala, Puercoespín
Vaeltajan hengen ympäristöt: Vuorovesivyöhyke, Taiga, Sademetsä, Takametsä, Metsä, Riutta, Kuilu, Kehäriutta