》--《 -- 》--《

SANSKUBANSKU





Tervetuloa profiilisivulleni!





100380814-normal.png
Walter
White shadows




》--《 -- 》--《

MINÄ




Olen Bansku, 18-vuotias olento jostain tuolta Pohjois-Pohjanmaan peräkyliltä. Tällä hetkellä opiskelen ravintola- ja catering-alalla, sunnitelmissa valmistuminen kokiksi. Pikkusisaruksia minulla on useita, Howrsesta löytyy pikkusisko CowGirl. Sisarusten paimentamisen lisäksi työnkuvaani kuuluu myös yhden nelijalkaisen karvakuonon palveleminen. Tämä kyseinen herrasmies näkyykin profiilikuvassani.

Luonteeltani olen ujo ja varautunut, mutta jollakin loitsulla minusta saa taiottua puheliaan ja energisen kengurun. Harrastuksiini kuuluu erilaisten pelien pelaaminen, musiikin kuuntelu ja kirjojen lukeminen. Omia suosikkipelejä mm. Minecraft, Valorant ja Sims 4. 



》--《 -- 》--《

HOWRSE





Kasvattelen eri rotuja oman kiinnostuksen mukaan. Tällä hetkellä keskityn Tennessee Walkerien kasvatukseen kasvattajanimellä Walking in rain. Walkerini löytyvät kasvatustilalta Rainy Valley. Muita kasvattejani ovat muun muassa aasit kasvattajanimellä White Shadows, erirotuiset yksisarviset kasvattajanimellä Made out of Anger ja kylmäveriset hevoset kasvattajanimellä Peilissä Näkymätön.

Kasvatustila Golden Shadows sisältää ylämaallisten ja kultaomenallisten hevosten "näyteikkunan" josta voi löytää myös omia suosikkihevosiani.









》--《 -- 》--《

ILMOITUSTAULU







Elämä on päättänyt alkaa kiireiseksi, ja siksi pelaaminen on aika vähällä. Pyrin käymään paikalla päivittäin, mutta hoidettujen kaviokkaiden määrä on vähäinen.







MYYDÄÄN & OSTETAAN



OSTETAAN



MYYDÄÄN





MUUTA INFOA



Rainy Valley -kasvatustilan orit tarjoavat astutuksia myös pyynnöstä.

Aasiorini tarjoavat astutuksia pyynnöstä.

Minulle saa vapaasti laittaa viestiä, juttuseura kelpaa aina. Autan myös parhaani mukaan ongelmatapauksissa ja päivän tavoitteissa.

Autan parhaani mukaan esimerkiksi BLUP:paamiseen, kasvatukseen ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt pelaajilta, joiden karma on yli 8.





FROST, TOPAASI, KSANTOS JA ARKHIMEDES



SULATA:

Frost

ONNITTELE

Topaasi
Topaasi
Topaasi
Topaasi
Topaasi

SILITÄ

Ksanthos
Ksanthos
Ksanthos
Ksanthos
Ksanthos

VASTAA KYSYMYKSEEN

Arkhimedes





》--《 -- 》--《

KIITOS KUN VIERAILIT PROFIILISSANI!






100416652-normal.png

Devils Don't Fly
Walking in rain