Tämä pitää päivittää. Älkää uskoko mitään mitä tästä eteenpäin valehdellaan. Moi Howrse, miten menee. Edellisestä kerrasta pari vuotta.

Tervepä teille kulkijoille.


Ruudun tällä puolen pelailee siis jo 20-vuotias itä-suomalainen heppatyttö, joka ei ole ratsastanut kertaakaan elämänsä aikana. 

Saavuin Howrseen siskoni kautta enkä silloin ajatellut että tästä pelistä tulisi kovin pitkäaikaista. Mutta kappas, olenkin puuhastellut täällä jo hyvän aikaa. Mitä tästä voimme päätellä? Että Howrse todellakin on addiktoiva. :p

Pelissä minulla ei ole mitään varsinaisia tavoitteita. Minulle riittää oma puuhasteluni, ei tarvitse päästä minkään listan kärkipäähän. En lähde kurkottamaan kuuseen. Pyrin ainoastaan siihen että kaikilla on hauskaa, siksi minulla on hevoskeskuskin. Lisäksi, koska rahalla saa ja hevosella pääsee, en käytä pelaamiseeni yhtään oikeaa rahaa. Ei sillä ettei houkutusta olisi, mutta rahaa ei ole ylimääräistä syytää nettipeliin ja toisekseen pelistä tulisi minun mielestäni haasteetonta. Jos pelissä ei ole haastetta, ei sitä tule myöskään pelattua.

Hyväksyn mielelläni kaikki kaveripyynnöt ja pyrin onnittelemaan takaisin minua onnitelleita. En kuitenkaan pyöri Howrsessa 24/7 joten en välttämättä huomaa kaikkia, jos pelkäät jääväsi ilman, lähetä viestiä. :) Huomiona myös että tarkastan kaverilistan aina toisinaan ja poistan 10-20+ päivää poissaolleet. Älä siis ihmettele jos minun nimeäni ei listasta löydy pitkän tauon jälkeen. Juttelemaan saa tulla. Jos löytyy peliin liittyviä kysymyksiä niin minulle saa esittää, yritän auttaa parhaani mukaan.

Kasvatustoimintani on vähän sitä sun tätä. Minulla ei ole varsinaista rotua jota kasvattaisin ja puuhailen vähän kaikkien rotujen kanssa. Ostelen huutokaupoista normaalisti hevosia joita moni muu ei halua, niin sanottua 'Turvasatama täytettä', joka minun käteni kautta ei sinne joudu. Ja jos löytyy hevosia joita ei haluta mutta jotka eivät mene kaupaksi; minulle voi laittaa varattuun 500 equuksella. Ilmoittaminen ei ole tarpeellista, yritän tarkistaa varatun viikoittain. Hinnasta ei keskustella ja se on sama kaikille rodusta ja genetiikasta riippumatta. Puuttuvista turkinväreistä voidaan keskustella ja hinnasta riidellä, laittakaa vaan rohkeasti viestiä. En pure ;P

Minulla on myös muutama kasvatajanimi:
.con/ImaginaryWings Puhdasverisiä Connemaroja
with Painted Wings Puhdasrotuisia Paintteja
~Shadow Wings~ Puhtaita Akhaltekkejä
ís Uŋwąntέđ°•. Rakkaat sekaveriseni, jotta kaikki tietäisivät heistä.

Hevosiltani ja poneiltani saa pyytää astutuksia jos julkisista ei löydy, saatan ottaa vastaan myös tilausvarsoja. Toisinaan pistän varsoja myyntiin, en kuitenkaan koskaan sekaverisiä. Ne ovat minun. Jos kuitenkin haluat jonkun, muuten kuin Turvasatamaan lähetettäväksi, niin kannattaa kysyä.




Sekarotuisten hevosten ja ponien puolesta!

Moni on sitä mieltä, että risteytykset pitäisi poistaa Howrsesta kokonaan. Miksi, jos saan kysyä? Risteytyksillä voi saattaa yhteen monen rodun parhaat puolet, joten kärsivällinen työskentely tuottaa monipuolisia, kisoissa erinomaisesti pärjääviä hevosia ja/tai poneja. Puhumattakaan siitä, että sekarotuiset ovat omistajilleen aivan yhtä rakkaita kuin puhtaatkin - miksi siis aiheuttaa mielipahaa vaatimalla sekarotuisia lähetettäväksi Turvasatamaan?

Jos omistat edes yhden sekarotuisen, jonka haluat viihtyvän luonasi vielä pitkään, kopioi tämä itsellesi. Ehkä vielä joskus saamme rauhassa vaalia pikkuisiamme.

PitaPata Horse tickers
lmao