Minusta:

14-vuotias, vuoden loppupuolel 15 melkein kahden vuoden tauon jälkeen palaillu pellailia. Aijemmilta vuosilta mut tunnistaa nimellä Lellukka, mutta sen vaihdoin heti kun palailin peliin Solotoviks. Solotov nimi tulee netflixin shooter sarjan lemppari näyttelijän pohjalta. Irl elämä pyörii frendejen, koulun, salin, ratsastuksen, howrsen ja netflixin ympärillä. Netflix lemppareit riittää, mut parhaat sarjat on kyl The Punisher, Happy!, Prison Break, The Ranc ja Orange Is The New Black. Lemppari leffoi on Falcon Rising, Kauheat kankkuset, Daddy's Home 1 ja 2, kaikki Twilightit, Verikoira, The Hard Way ja Undisputed 2.

Muhun saa tulla vapaasti tutustumaan, jos uskaltaa!
Oon luotettava ja tykkään puhua kaikesta 68161947da53d0e6b2bca2ea29d35da4.png

(komiasta ulkastani saanen kiittää Albatraozia!)


Howrseni:

Howrsessa kasvattelen atm ainoastaan marwareita tiimissä, jonne itseasiassa olis etsinnöissä lisää jäseniä, joten jos kiinnostelee, niin käyppä lukasemas tiimin esittely! :D 

Tällähetkellä ostan morffuja, harmonian pakkauksia ja kultaomppuja. Tuu tarjoamaan viestillä, jos mahollisesti voisit myydä yllämainuttuja. Mahollista kans vaihto muihin Mp-esineisiin. Itse myyn pokaalivärejä, joten niistäkin rohkeasti vain viestiä, jos jollekkin värille tarvetta, niin voin vilkaista josko löytyisi.

Pyrin onnittelemaan aina takaisin :D

Jos tahdot nostaa hevoskeskuksesi kisojen mainearvoa, niin pistä viestillä keskuksesi nimi ja laji, jota tahdot nostaa, niin pistän mielelläni omia hevosiani sinne!
Omianikin kisoja saa käydä täyttelemäs hyvillä hevosilla, jos vaan viitsittea4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png