Heippa ! Olen Pirkanmaalla alaasteen loppupuolella oleva tyttö . Omistan kaksikoiraa ja harrastan ratsastusta ja keppihevosia , keppihevos instagram : khtgoldenway . Olen pelannut Howrsea aiemminkin tilillä wii123 joka hackeroitiin mutta tässä uusi tilini . :) Voitte onnitella minua joka kymmenes onnittelia saa jonkun lahjan ja joka sadas saa MP-esineen . Minua saa myös pyytää kaveriksi ja tulla juttelemaan yv:ssä . Paras kaverini on ollut viimeiset 5 vuotta meni hän on auttanut minua Howrsessa kautta aikojen KIITOS !

Kasvatan Tenesseewalkereita jotka löytyy kasvatus tiloilta ~Stars~ ja ~Walkers~ ja Vuonohevosia joita olen kasvattanut 3 vuotta löytyvät kasvatustilalta : ~Fjords~ . Vuoniksia kasvatan pää osin sarvipäinä .


MP-esineita ostan voitte laittaa varattuun vaihtokauppaan sopivin hinnoin saatan ostella kiinnostavia . Tällä hetkellä myynnissä : Medusanveri ja Pilvenkappale voitte tarjoitta yv:ssä . Ostan myös nyksiä ja morffuja vaihto joko hevoseen tai eq:hin .


Minulle voi laittaa turhiksia varattuun myyntiin 50-10 000eq ostelen niitä. Myösnjos löydätte kasvatustiloiltani kiinnostavia hevosia voitte laittaa yv:ssä viestiä mikä hevonen ja millä hinnalla . Olen 100% luotettava !

KIITOS KUN LUIT ! <3   
Acapellan Arvonta