Hei.

Niin kai on tapana sanoa, kun ensi kertaa tavataan? Tai ylipäätään, kun tavataan. 
Höpötykset sikseen, niiden takia sinä tuskin täällä olet, ja vaikka olisitkin, lopetan höpötyksen silti, sillä minä en tullut tänne ainoastaan höpöttämään.

MINÄ?

Olen siis Number, sattumanvarainen henkilö Suomesta. Harrastan ratsastamista ja muita sattumanvaraisia asioita, jotka minua kiinnostavat, mutta niitä on liikaa lueteltavaksi. Seuranani kotona toimii erittäin laiska kissa ja koira jonka elämän tarkoitus on repiä nenäliinoja. Sen lisäksi kotonani asustaa myös pehmohamsteri ja pari villakoiraa sängyn alla. 

HOWRSE?

Pelailen Howrsea silloin tällöin, putkahdan paikalle välillä ja hoidan hevoseni aina paikalla ollessani. En enää tavoittele mitään, mutta yritän saada kaikille hevosilleni ainakin siedettävät taidot.
Kasvatan englannintäysiverisiä ja kerryboginponeja, vaikka ne eivät olekaan sen erityisemmin sydäntä lähellä eikä minulla roduista kokemuksia ole.

Sitten minulla on myös huolehdittavani Number's Stables. Se on pieni hevoskeskus, joka tarjoaa ruoat ja vesikaukalot 1* karsinoissa. Se on pääosin suunnattu parin päivän yösijan tarvitseville hevosille ja poneille. Lisätietoa Number's Stablesista saat täältä, jos jostain syystä sellaista haluat.

MYYNTI?

Myyn ne hevoset, jotka kuuluvat Myytävät hevoset-kategoriaan. Jokainen myytävä hevonen on vähintään puolitoista vuotta vanha. En myy hevosia, jotka eivät ole myytävissä hevosissa.

Jos jostain syystä haluat varata itsellesi jonkun alle puolitoistavuotiaista hevosista, voit lähettää minulle asiasta yksityisviestiä. En kuitenkaan rupea kauppaamaan joka ikistä syntyvää varsaa, joten tässä on lista varsoista, jotka myyn myöhemmin:

-

NO NIIN.

Siinä oli kai kaikki sanottava minkä voin sanoa, juttelemaan saa tulla, puren vain jos se on ainoa tapa puolustautua. Hyväksyn myös mielelläni kaikki kaveripyynnöt ja pyrin aina onnittelemaan takaisin. Hei hei, saavu uudestaan jos näet sen tarpeelliseksi!

Terveisin: Number, 12:51, 12.8.2017
Päivitetty 11:52, 15.6.2018