Heips!

En tiedä mistä roskapöntön takaa oikein onnistuit sivuni löytämään, mutta tervetuloa nyt kuitenkin.

Minä
Olen täysi-ikäinen naisolento jostain päin maailmankaikkeutta. En oikeastaan harrasta ratsastusta enää nykyään, mutta joskus sitäkin tuli aika kunnianhimoisesti tehtyä. Vapaa-aikani menee pääasiassa erilaisten sarjojen, kuten Supernaturalin, Walking Deadin ja Game of Thronesin katsomiseen, sekä Youtubeen. Myös elokuvia tulee katsottua, yleensä se on silloin sitten Harry Potter, Sormusten Herra tai vastaava. Animekin on tullut jäädäkseen vapaa-ajan vietossani, pienen tauon jälkeen nyt taas enemmän. Tykkään mm. My Hero Academiasta, Attack on Titanista, Psycho-Passista, Yuri on Icesta, JoJo's Bizarre Adventuresta ja Kuroshitsujista (Black Butler, miten siitä sitten haluaakaan puhua). Kirjankin satun joskus ottamaan käteeni, mutta kovin liian harvoin nykypäivänä. Tykkään myös kirjoittaa tarinoita, pääasiassa kylläkin englanniksi. Jos jaat samoja kiinnostuksenkohteita niin pistä viestiä, juttukaverin saa täältä.

Peli
Joskus vuosia sitten tätä tuli pelattua monta tuntia päivässä, mutta sitten se vähän jäi. Loppupuolella tuli pelattua jonkun verran käyttäjällä Haamu99, mutta se sitten poistui, joten sinne menivät ne kaikki yksisarviset. Kuitenkin, nyt kasvattelen enimmäkseen akhaltekeja ja lipizzoja, katsotaan tuleeko tuosta jälkimmäisestä (ja tällä hetkellä vahvemmasta) mitään. Kaveriksi saa pyytää ja juttelemaan saa tulla, en pure (ainakaan ihan joka kerta)

Profiilikuvassani on oma hahmoni Enak Falk, ja kuva on omaa käsialaani, joten ethän kopio tai käytä sitä ilman lupaani, kiitos!