Täällä ruudun toisella puolella pelailee tämmöinen vähän reilu parikymppinen neiti Etelä-Suomesta. Kotoa löytyy itseni seuraksi kissaotus. Olen tämmöinen rock-henkinen tyyppi, eikä se jää huomaamatta kun tuolla ihmisten ilmoilla kulkee. Raskas musiikki virtaa ikuisesti veressä.
Luonteeltani olen avoin mutta suht ujo persoona, tutustuessa taas aivan ujouden vastakohta.
Sen on kaverit/tutut varsinkin IRL huomanneet erittäin hyvin.
Tykkään käydä paljon syvällisiä keskusteluja, joihin voin ja pystyn ottamaan osaa. Mutta räävitön ja musta huumori puree tähän akkaan myöskin paremmin kuin hyvin.

Kaveripyynnön voi aina laittaa jos siltä tuntuu. Etenkin jos kasvatukseesi kuuluu sama, tai samat rodut kuin itsellä. Onnittelen myös takaisin sitä mukaan kuin vain ehdin!

Howrsea pelailen omaksi ilokseni, eli mitään suurempaa tavoittelua pelailun suhteen ei ole. Olen myöskin toisinaan epäaktiivisen aktiivinen pelaaja, palasin useamman kuukauden tauolta takaisin pelin pariin syyskuussa 2019. Eli senkään takia en tällä hetkellä liity tiimeihin.
En myy hevosia, jotka eivät ole myynnissä.
Orejani voi koska tahansa kysyä siitokseen, lainaan niitä mielelläni.
Jos jonkun kantavan tamman varsa kiinnostaa, ota yhteyttä. Plussana, jos mahdollisesti kiinnostaa varsa joistakin hevosistani (oltava 100% curly, tekki, tai lipizza), niin näitä hevosia voi ehdottaa. Myyn sitten yhdistelmästä syntyneen varsan kiinnnostuneelle.

Kasvatustoimintaan kuuluu "muutamainen" kauraturpa, kolmella erillisellä kasvatusnimellä.

Twistelin: Lipizzanhevonen
Nauruloitsun: American Bashkir Curly
Rajavahdin: Akhaltekinhevonen


Avatar: Lindsay66, pixabay