Nimenvaihdos SomaValkoksi 3.9.2021!

Anteeksi jos esittelyni vaikuttaa sekavalta!

Sinttura niminen pelaaja on pikkusiskoni.

Muut pelit, joita pelaan: Canine Era, Horse Reality.

Meillä on paljon eläimiä, asumme maalla. Minulla on nyt Soma, uusi suosikkiporoni. Olen kokenut jo monia menetyksiä, mutta niistä suurin on vielä edessä... Rakkain koiramme joudutaan lopettamaan pian. Se tuli meille, kun olin neljävuotias, joten en muista aikaa ennen sitä... Meille saattaa kuitenkin tulla uusi aika suureksi kun kasvava pentu.

Lempieläimeni onkin yllätys yllätys ei hevoset, vaan porot! rakastan poroja! Valkoinenporo pakkomielle on poissa nyt kiitos ihmeellisen Somana4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.pngSitten koirat ja kolmantena hevoset.

OSTAN:


LUE TÄMA ENNEN KUIN LÄHETÄT YKSITYISVIESTEJÄ, JOISSA KYSYT, ETTÄ SAATKO OSTAA  HEVOSIANI!

Älä kysy, myynkö tietyn hevosen, koska en luultavasti myy niitä, jotka eivät ole jo myynnissä.(Syynä epäaktiivisuus hevosten hoitamisessa)

Howrsessa kasvatan eniten arabianhevosia. Tällä hetkellä paras arabini gp on yli ----. Kasvatan myös vuonohevosia, aaseja, Trakehnereita ja vähän muita rotuja.

Rakastan kirjoittamista. Ainakin koneella(kirjoitan
puhelimella mieluiten)

Tässä yksi keskeneräinen tarinani, joka kertoo poroista+ vanhentunut, koska ei motivaatiota kirjoittaa, tai ehkä kyse on siitä, ettei ole mihin kirjoittaa puhelimella. Ideoiden puute ei koskaan ole ongelma! Parantelen myöhemmin ehkä: 
Valko

Muistan, kun synnyin kirkkaan tähtitaivaan alla kylmänä pakkasyönä. Emäni kertoi, että olen kauniinvalkoinen, yhtä valkoinen kuin vastasatanut lumi. Pian syntymäni jälkeen alkoi pyryttää lunta. Pari ensimmäistä tuntiani kuluivät opetellessani seisomaan ja kävelemään. 
Kun olin oppinut ne, niin yritin juosta. Se meni hyvin... Kunnes kompastuin ja kaaduin... oli jo aamu,minä, emäni ja tokkani lähdimme kaikki yhdessä vaeltamaan etelää kohti.Pysähdyimme syömään etään tunturin laidalle. Siellä tutustuin muihin samanikäisiin vasoihin. Pyryyn, tundraan, tunturiin ja lumeen. Pyry on harmaan ja ruskeansekainen naarasvasa. Tunda ja tunturi ovat harmaan ja vaalean ruskean värisiä urosvasoja ja lumi on valkoinen naarasvasa niin kuin minä. Minun ja lumen emät ovatkin sisaruksia.

Saa antaa palautetta! 

Esittely Päivitetty: 3.9 2021