Sivuni on nyt hieman remontissa

Tervehdys  ja tervetuloa sivulleni
  
Kerään onnittelijoideni nimet ylös jotta voin jokaisen kuukauden 1.päivänä arpoa minua edellisen kuukauden aikana onnitelleista pelaajista yhden kenelle annan esineiden vaihtokaupan kautta tavaraluettelostani arvotun Mustan pörssin esineen.
päivitän myös esittelyyn tiedon siitä kuka lahjan saa, siten onnittelijat voivat kuukauden 1.päivänä tarkistaa onko lahja osunut omalle kohdalleen, tämä siksi että jos lahjan saaja on jo käyttänyt viikon kaikki vaihtokauppa kerrat hän voi ilmoittaa siitä viestillä jolloin laitan lahjan vaihtokauppana seuraavalla viikolla.
 Sivullani vierailevista pelaajista joku onnekas voi napata sivulle piilotetun mukautetun ufon joka sisältää aina joko Mustan pörssin-esineen, tai värillisen varusteen, vaihdan löydettävän esineen viikottain. 

Kasvatan hevosia enimmäkseen tiimeissä ja minulla on itsellänikin tällä hetkellä pelin  toiseksi paras percheron-tiimi jonka sivulle löydät tästä napsauttamalla. Olen myös perustamassa uutta tiimiä shaggya-arabin kasvatukseen, mikäli sinua kiinnostaa jommankumman rodun kasvatus tiimissäni laita vain rohkeasti viestiä



Minä siviilissä:
Olen aikuispelaaja etelä-suomesta, aiemmin kulutin elämääni Ravi-piireissä. Sitten minusta tuli "maajussille morsian" ja nyt elämääni vietän mieheni ja poikani kanssa omalla "maatilalla" meillä on siis vanhasta navetta-rakennuksesta remontoitu talo jossa on samassa yhteydessä hevostalli neljällä karsinnalla jossa meillä on kaksi omaa hevosta. Talon ympärillä on pieni piha jossa hepoille on aitaus, perunakellari ja reilusti viljelypeltoa jossa Kasvatamme hevostemme heinät ja viljaa kauppoihin. Pyrimme perheeni kanssa elämään mahdollisimman omavaraisesti eli pyrimme tilanteeseen jossa meidän ei tarvitse ostaa kaupasta lainkaan ruokatarvikkeita. Olemme toteuttaneet sen niin että viljelemme kaikki kasvikset, juurekset ja vihannekset itse, säilömme ne perunakellariin tai kuivaamalla. Keräämme sieniä toukokuusta-lokakuuhun, säilömme sienet kuivaamalla tai suolasieniä, Kalastamme kesällä niin paljon kun vain ehdimme ja kuivatamme tai säilömme kalasaaliit omalla silli-liemellä, joskus teemme kalasnacksejä. Metsästämme pienriistaa, ainoastaan jousiaseita käyttäen koska elämänfilosofiani mukaan "kamppailun" on oltava niin reilu kuin mahdollista, eläimellä on siis oltava mahdollisuus huomata/haistaa metsästäjänsä jonka on jousella metsästäessä on päästävä hyvin lähelle jotta oikeanlainen osuma onnistuu eikä eläin joudu kärsimään, ruutiaseilla metsästäjät istuvat tornissa ja ajavat koirilla saaliseläimet ampumalinjalle jolloin eläimellä ei ole mahdollisuutta tietoisesti vaikuttaa selviytymiseensä.
 Lisäksi harrastan säännöllisesti:
1. Kasvien, sienten, homeiden, bakteerien ja joskus myös virusten ja elävien solujen mikrobiologian tutkimista. Mikroskoopilla kun katsoo maailmaa, se on mielenkiintoista mitä kaikkea luonnosta löytyy, tavallisen heinänkorren sisälläkin tapahtuu uskomattoman paljon asioita ja tutkiminen on välillä niinkin jännää että istun tuntikausia katsomassa linssin läpi taikka samoilen metsässä joskus 16h putkeen keräämässä uusia näytteitä.  
2. Natural-Horsemanship toimintaa sekä Western-ratsastusta mm.Reining & Trail Class, löysin tämän ihanan lajin joitakin vuosia sitten ja rakastuin siihen välittömästi, samalla löysin hevosista paljon syvemmän yhteyden kun opin puhumaan samaa eleisiin pohjautuvaa kieltä hevosten kanssa. Hiljattain sain uuden hevosen, 3.v orin joka on sekarotuinen puoliksi quarterhevonen, hänestä pääsen kouluttamaan itselleni uskollisen ystävän ja luotettavan ratsun näillä metodeilla. Suosittelen lämpimästi jokaiselle Natural-Horsemanship toimintaa, se on suorastaan uskomatonta kun sitä oppii soveltamaan käytännössä. 
3. Harrastan myös ihan tavallista Esteratsastusta ja kouluratsastusta toisella hevosellani joka on nyt 6.v Ranskalais-Amerikanravuri sukuinen lämminverinen ruuna alunperin ravihevoseksi suunniteltu mutta myytiin sitten minulle 4.vuotiaana ja päätin kouluttaa hänet sitten yleishevoseksi. 
4. Kasvatan ja jalostan itse vielä harrastusmielessä erilaisia chilejä sekä muita maustekasveja. 

5. Keräilen erilaisia Kämmekkä/Orkidea-kasveja ja kasvatan itse myös siemenistä tai pikku taimista.