Terve Kaikille !

Tervetuloa mun sivuille !
Kasvatan pienesti Lipizzanhevosia :) 
Mutta tietenkin multa löytyy muitakin hevosia.

TEEN TILAUSVARSOJA !
Tilausvarsat ovat hyvä laatuisia ja niillä on genetiikka AINA yli 4000 , jos ei , teen uuden. Teen tilausvarsoja omista hevosistani sekä voit antaa toisen vanhemmista astutettavaksi omistasi. Varsan taidot ovat ILMAN afroditen kyyneleitä vähintään 800 (riippuen vanhemmista). Jos varsa on huonompi se on tietenkin halvempi. Afroditen kyyneleillä hevosen taidot tuplaantuvat joka tarkoittaa että varsojen taidot ovat silloin 1500-1700 (riippuen vanhemmista).
Jos kiinnostuit , ota yhteyttä minuun !

Kasvatustilat :

Muut hevoset = Hevosia jotka on osittain turhia , Jos olet kiinnostunut jostain hevosesta  muut hevoset  sivulta , ilmoita minulle.

Varsat :3 = Nimi kertoo kaiken, Tällä kasvatustilalla kasvatan varsoja ja pidän niitä siellä kunnes aikuistuvat 1vuoden ja 6kuukauden iässä. Näistäkin saa halutessaan tarjota !

Babyt <3 = Tällä kasvatustilalla sijaitsee kaikki Kultaomena , Hopeaomena sekä Vintageomena hevoseni. Näistä SAA  tarjota !


JOS SINULLA ON MYYNNISSÄ KULTA/HOPEA OMENA HEVOSTA JOLLA TAIDOT VÄHINTÄÄN 5000! Laita mulle viestiä niin keskustellaan asiasta ;) *maksan myös passeilla!*

- Roosa <3 (NETTINIMI!)