Tervetuloa sivulleni!
Minä olen Nightingaler, puusepäksi opiskeleva 21-vuotias nainen. Olen pelannut ensimmäistä kertaa Howrsessa monta vuotta sitten ja päätin palata ystäväni houkuttelemana.

Tule rohkeasti juttelemaan, mikäli asiaa ilmaantuu tai haluat muuten vain jutella. Yritän onnitella takaisin kaikkia, jotka onnittelevat minua. Huomioithan, että en hyväksy kaveripyyntöjä tuntemattomilta. Jos olemme tehneet kauppoja tai jutelleet edes pienen hetken, silloin hyväksyn pyynnön!

Harrastan koneella lisäksi foorumiroolipelausta, tarinoiden kirjoittelua, piirtämistä ja pelaan myös Flight Risingissa (samalla nimimerkillä). Muihin harrastuksiini kuuluu ratsastus ja ravureiden ajaminen, koiran kanssa ulkoilu, geokätköily, pleikkarin pelaaminen, lukeminen, vapaasukellus ja snorklaus sekä Pokemon-korttien keräily. Omistan myös kaksi kissaa. Mikäli sinulla on samoja harrastuksia tai mielenkiinnon kohteita, tule ihmeessä juttelemaan!

Hevoset & kasvatustoiminta

Minä kasvatan englannintäysiverisiä kasvattajanimellä Ḣαzαɾɗιαƞ ja tennesseenwalkereita nimellä Hαɾɗwιrєd. Aloittelen myös mustangien, arabien ja ranskanravurien kasvatusta. Muitakin hevosia löytyy ja lisää ilmaantuu sitä mukaa, kun viitsin ostella. Tavoitteenani on kerätä ainakin kaikkiin rotuihin liittyvät kasvatuspokaalit.

Huomioi, etten myy hevosia, joilla on kulta/hopeaomena tai muu erikoisväri. Mikäli olet kiinnostunut jostain muusta hevosestani, voit aina kysyä olenko halukas myymään. Vähäpätöiset tarjoukset kannattaa kuitenkin jättää tekemättä ja jos en hevosta sinulle myy, on siitä turha loukkaantua.
Orejani tarjoan astutukseen siinä vaiheessa, kun niiden BLUP on 100. Voit myös olla ennakkoon yhteydessä, mikäli olet jostain oristani kiinnostunut.

Hevoskeskukseni Ḣємℓσcк Hιɖєαωαу ottaa vastaan varauksia tarvittaessa!
Kiinnostuksen kohteita ja suosikkeja

TV-sarjat :: Supernatural, The Walking Dead, Gotham, Game of Thrones, Vikings, Peaky Blinders, Punisher, Elementary, iZombie, Sons of Anarchy, Taboo, AHS, Arrow, Lucifer, NCIS 
Leffat :: LOTR & Hobitti, Star Trek, James Bond, Mad Max, Pirates of the Caribbean, How to Train Your Dragon, Harry Potter, Spirit
Musiikki :: Metallica, Nightwish, Iron Maiden, Volbeat, AC/DC, Five Finger Death Punch, Avenged Sevenfold, Disturbed, Sabaton, Within Temptation, Rammstein, Alestorm, Powerwolf
Pelit :: Horizon Zero Dawn, Call of Duty, The Last of Us, Spyro, Ratchet & Clank, Mad Max, Red Dead Redemption, Skyrim, Fallout 4, The Witcher 3, Sly Cooper, God of War, Far Cry Primal, The Evil Within
Kirjat :: LOTR, Perillinen -sarja, Muinainen pimeys, Temeraire -sarja, Rick Riordanin tuotanto
Eläimet :: Kissat, hevoset, käärmeet, liskot, koirat, linnut, hämähäkit
Jääkiekko :: Suomen Leijonat, Nashville Predators, Boston Bruins, Tampereen Ilves, Oulun Kärpät
Muuta :: Autot, mytologia, luonto, ropetus, geokätköily, puunveisto, meri, hevosurheilu, ruoka