Hei!

Olen aikuispelaaja ja pyörin Howrsessa lähinnä tiimitoiminnan parissa. Heppapelin lisäksi harrastan bullet journalingia ja aikaani vievät myös karvalapset; 2 kania sekä pieni koira.

Pääasiassa siis keskityn tiimitoimintaan. Etsin itselleni mieluisia tiimejä, mutta minua saa myös kysyä mukaan sellaiseen tiimiin, minkä rotua en jo kasvata. Tällä hetkellä aikani riittää lähinnä vip-pelaajan rooliin.

Howrsen tapahtumiin osallistun lähinnä mp-esineitä kerätäkseni, mutta autan tapahtumissa mielelläni parhaani mukaan.

Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ja vastaan kaikkiin asiallisiin viesteihin.

Kasvatuksesta

Olen kasvattanut kerryboginponeja oikeastaan siitä asti, kun loin tämän pelaajanimen tänne. Alunperin kasvatin kerryjä kasvattajanimellä of Asra Maris, mutta kesällä -19 siirsin ponini tiiminimen alle. Toistaiseksi kasvatan kerryjä yksin, omana projektinani, mutta ehkä joskus tiimistä avautuu paikkoja muillekin pelaajille.

Kasvatan tiimeissä itseäni kiinnostavia rotuja. Tiimitoiminnassa pidän yhteisöllisyydestä ja tavoitteellisuudesta. Tästä pelistä saa niin paljon enemmän irti tiimitoiminnan kautta.

Hankittuani vip-tilin laitoin pystyyn Kamaralla -tiimin, jonka kasvatusrotu on uudehko camarguenhevonen. Halusin tiimin, jonka kanssa voisi aloittaa puhtaalta pöydältä ja tehdä itse työn rodun GP:n parantamiseksi. Nähdä oman työnsä tulokset. Ja täytyy sanoa, että olen erittäin ylpeä tuosta meidän pikku tiimistä ja sen huipputyypeistä <3

Ilmoituksia

Kurkkaa myyntini ;)


Topaasi
, Topaasi, Topaasi, Topaasi, Topaasi
Ksanthos, Ksanthos, Ksanthos, Ksanthos, Ksanthos
Frost