Hei vain sinne ruudun toiselle puolelle! Mukavaa, että eksyit tutkimaan sivujani :) Nimeni on Dix ja aloitin 2022 syksyllä opiskelemaan Sosionomiksi. Opiskeluiden myötä olen myös muuttanut ensimmäistä kertaa omaan ensiasuntooni. Uusi elämäntilanne onkin johdattanut minut siihen pisteeseen, että pelaamiseni täällä sekä starstable onlinen, että alician puolella on vähentynyt huomattavasti. Yritän kuitenkin parhaani mukaan pysyä pelien kehityksessä mukana. Ensiasuntooni muutin kahden rescue koirani kanssa, jotka molemmat ovat Espanjan kaduilta pelastettuja. Toinen on 4-vuotias podenco mix uros, kun taas toinen on 9-vuotias podenco mix narttu. Perheestäni kuitenkin löytyy vielä yksi podenco mix narttu sekä maneto narttu, jotka ovat myös saman yhdistyksen pelastamia kuin omat koirani. Harrastuksia minulla ei kauheammin tällä hetkellä ole. Koirien kanssa tulee tietenkin paljon touhuttua päivän aikana. Uroksella on tällä hetkellä voimakasta reaktiivisuutta muista koirista sekä luonnoneläimistä ja satunnaisesti tulee ihmisistäkin erilaisia reaktioita - lähinnä asiallisia sellaisia. Nartun kanssa puolestaan eroahdistuksen myötä tulee myös kokeiltua vähän kaikenlaista, jotta löydettäisiin keinoja helpottamaan hänen oloaan. Tällä hetkellä tilanne on hänen kanssaan hyvä, mutta enemmän päänvaivaa aiheuttaa uroksen käytös. Vapaa-ajalla tykkään muuten jutella ystävieni kanssa, katsella suoratoistopalveluita, lukea tai kirjoitella tekstejä sekä pelailla.
Kasvatukseni howrsessa on ollut pitkään epämääräistä ja sen kautta matkaan on tarttunut jos jonkun näköistä ja kokoista ponia sekä hevosta. En toistaiseksi kasvata mitään tiettyä rotua vaan vähän jokaista hitaalla menestyksellä. Tarkoituksena ei ole pyrkiä korkeisiin geneettisiinpotentiaaleihin vaan kerätä puhdasrotuisia värejä vähän jokaisesta rodusta. Hevosiani myyn suhteellisen usein, joten jos kiinnostuksesi herää jostain hevosestani kannattaa minuun aina ottaa yhteyttä viesteillä (hevosia joilla on * merkintä nimensä perässä ei myydä, sillä ne ovat jatkamassa lähiaikoina sukulinjaansa). Tarjoan myös monen kokoisille, näköisille ja värisille hevosille/poneille kotia, joten jos sinun tilaltasi löytyy hevonen jonka haluat myydä juuri minulle niin otathan minuun yhteyttä. Näin voimme keskustella hinnasta. Pyrin vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti, kun uudelta elämäntilanteeltani jaksan, muistan tai ehdin. Ethän siis hermostu, vaikka vastaaminen saattaa toisinaan kestää. Pyrithän viesteissäsi asialliseen keskusteluun ja ilmoitat asiasi selkeästi jo ensimmäisessä viestissä, jotta asiasta liittyen voidaan edetä nopeasti molemmille sopivaan ratkaisuun. Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ja pyrin onnittelemaan takaisin!
Etsin seuraavista roduista yksisarvis tammoja, joten tarjoa ihmeessä omaasi jos tallistasi löytyy sellainen! Kylmäveristen kohdalla tarjoan 200 000eq/per tamma varsa. Muiden rotujen kohdalla tarjoan 120 000eq/per varsa tai aikuinen hevonen/poni. Tietenkin, jos tarjoamallasi hevosella on jotain pörssikaupan esineitä voimme keskustella enemmän hinnasta yksityisen puolella! Etsinnässä olevat rodut ovat: shagya-arabi, tenneseenwalker, KWPN, hollanninpuoliverinen, irish hunter, carmaguenhevonen, suomenhevonen ja percheron. Ostan myös mustan pörssinesineitä, joilla voi muuttaa hevosen ulkonäköä (kultainenomena, viideselementti, jne)