Heipparallaa!

Täällä ruudun takana kirjoittelee aikuispelaaja Etelä-Savosta. Asun pienessä kylässä maaseudun rauhassa miun kahden kissan kanssa. Vapaa-ajalla leivon paljon, kirjoitan ja opettelen epätoivoisesti tekemään ryijyjä isomummoni jalanjäljissä. Miulla on myös koko ikäni mukana kulkenut pakkomielle sudokuihin, ja kannan yleensä aina mukana sudokulehteä ja mustekynää. Muita kiinnostuksen kohteita ovat mm. F1, One Piece, Supernatural ja The Last of Us.

Howrsessa olen jonkin sortin “paluumuuttaja” Howrseen, sillä aloitin pelaamaan jo vuoden 2012 tienoilla. Yksi parhaista nuoruudenmuistoistani on se, kun makoilimme ystäväni kanssa hänen huoneensa lattialla ikivanhan läppärin ääressä pelaamassa Howrsea vuorotellen kummankin käyttäjillä, ja jokaisen toiminnon suorittaminen vei vähintäänkin viisi minuuttia nettiyhteyden pätkiessä ja koneen tuulettimien kuulostaessa aivan lentokoneen suihkumoottoreilta. Jos erehtyi koskemaan väärään kohtaan näppäimistöä, poltti sormensa.

Sittemmin innostus laantui meidän kasvaessa, mutta muutama vuosi sitten tein tämän käyttäjän ja olen pelaillut nyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti töiden lomassa. Tällä hetkellä pelaan vain omaksi ilokseni ilman mitään tavoitteita.

En myy kasvattamiani hevosia, jos niitä ei ole asetettu myyntiin. Muista hevosista saa kysellä, suurimman osan olen valmis myymään. Omat kasvattini tunnistaa kasvattajanimistä Gabe’s Darlings, Bring 'em Back Alive ja Second Star to the Right.