portrait-spanish-running-horse-black-450w-760999816.jpg

Hei, tervetuloa profiiliini! Olen 19-vuotias tyttö Pirkanmaalta ja pelailen Howrsea aikani kuluksi! Olin ennen aktiivinen pelaaja, mutta taukoa pitäessäni vanha käyttäjäni poistettiin ja päätin aloittaa pelaamisen uudelleen!

KASVATUKSESTA:
En ole vielä keksinyt ihmeellisempiä tavoitteita, mutta kasvatan connemaraponeja ja welshejä ja niitä minulla on jo muutamassa sukupolvessa! Niiden lisäksi kasvatan yksisarvisia irlannincobeja ja ehkä tulevaisuudessa myös irlannincobeja sellaisenaan. 

Ensimmäiset hevoseni ovat connemaraponit Hekate ja Hestia. Hekatelle en ole vielä teetellyt paljoa jälkikasvua, mutta Hestiasta olen aloittanut connemarojen kasvatuksen. Rakkaimpia connemarojani ovat Hermes ja Odin, joiden ilmaantuminen ovat olleet kasvatuksen käännekohtia <3

Aloitin marraskuussa 2018 kasvattamaan lisäksi lipizzanhevosia, ja tällä hetkellä menen ylimmillään siellä 6000 Gp:n tiedoilla eli kehitystä tapahtunut! Ensimmäinen lipizzani oli Infinity, jonka jälkeläisistä olen sitten lähtenyt etenemään. 

100:n parhaan lipizzan joukkoon ovat listoissa nousseet (1.12.2018) Propaganda ja Heavenly, joista olen aivan innoissani! Niiden jälkeen listoille ovat nousseet Papillon, Daydream ja Lullaby, joista viimeisenä mainittu pääsi jo 20 parhaan lipizzan joukkoon taidoissa! Yayy! Myynneistä tarkemmin tuolla myyntiosiossa

Welshien kasvatus jäi lipizzojen tieltä, mutta kasvattelen yhä pienimuotoisesti. Ensimmäinen welsh-tammani on Oktavia, jolla on muutama jälkeläinen, mutta pitkälle en ole pötkinyt.

Yksisarvisten irlannincobien kasvatuksen aloitin Akayasta ja Amberista, mutta melko hitaasti etenee! Intohimolla kuitenkin niitäkin kasvattelen!

HUOM! Olisin kovasti kiinnostunut noista tiimi-kasvatusjutuista, mutta en oikein ole ihan ajantasalla kasvatuksesta täällä tänäpäivänä. Jos jollain olisi intoa ja kiinnostusta ottaa minut mukaan toimintaan, tulisin mielelläni ainakin kokeilemaan! Tarvitsisin myös helpot ohjeet, miten tiimissä on tapana toimia!

horses-long-mane-portrait-run-450w-398658040.jpg

OSTAMINEN & MYYMINEN YM. YLEISET KYSSÄRIT: 
Omissa ostosuunnitelmissa olisi aasi ja kylmäveriset, joten jos sinulla on niitä myynnissä, niin tule viestillä laittamaan tarjouksia! En osaa vielä tarkalleen arvioida hintoja, sillä siitä on niin kauan kun pelasin, mutta vapaasti saa itse ehdottaa! Eniten kiinnostavat tottakai puhdasveriset, vaikka oma Drum-tammanikaan Victoria ei sitä ole, kun en innostukseltani huomannut asiaa tarkistaa. 

Astutuksia hevosiltani saa kysellä ja pääasiassa niitä annan, jos kyseessä ei ole harvinaisempi tapaus, kuten kylmäverihevonen, aasi (jota minulla ei edes tällä hetkellä ole) tai joku oikein tarkoin varjeltu mahtigeeninen ori. En anna hyvän gp:n omaavilla oreilla astutuksia sekarotuisille tai eri rotua oleville, sillä kannatan itse puhtaiden kasvattamista hyvällä gp:llä. Ainoastaan oreilta, jotka ovat sekarotuisia jo valmiiksi, voin antaa astutuksia kaikenlaisille öttimönkiäisille mitä tähän maailmaan ikinä mahtuukaan. 

Sekarotuisista vielä sen verran, että olen saanut kaikki ei-puhtaat suoramyynnistä tai huutokaupasta ostamalla täytehevosiksi eli sitä varten, että saisin päivittäin kerättyä enemmän ikääntymispisteitä. En sekoita edes omissa hevosissani puhtaita ja ei-puhtaita. 

Jos olet erittäin kiinnostunut jostain hevosestani niin tule ihmeessä kyselemään lisätietoja ja neuvottelemaan hinnasta tai siitä myynkö hevosta ollenkaan! En ota nokkiini ja vastaan aina! Ainoastaan ylimaallisestani tulee tietää se, että sitä ei voi myydä enkä olisikaan myymässä. Jos on jotain kysyttävää (mihin en tässä vastannut) myytävistä, mp-esineistä tai astutusjutuista yms. niin kyssäriä vaan tulemaan! 

Kuulumisia olisi kiva vaihtaa, joten ottakaa vain rohkeasti yhteyttä, olen avoin uusille ystävyyksille! Onnitellakin saa, yritän aina muistaa onnitella takaisin, jos vain onnittelusi ehdin nähdä! 

horse-on-pasture-september-evening-450w-216424180.jpg

OSTAN:
morfeuksen käsivarsia / ehdota hintaa equus
khronoksen ajastimia / ehdota hintaa equus
akilleen kantapäitä / ehdota hintaa equus
afroditen kyyneleitä / ehdota hintaa equus

Jos myyt näitä, tule toki ilmiantamaan itsesi! Equustilanteeni vaihtelee, mutta ostan toisinaan equuksia passeilla, joten summaa voi ehdottaa myös nykyisen tilanteen ulkopuolelta.

MYYN:
Hyvästä hinnasta myynnissä olevia hevosia ja mp-esineitä, tarjoa maalaisjärkeä käyttäen. En anna myytäviä ilmaiseksi tai alihintaan!

Hevoset:
-drum-tamma victoria / koulutettu loppuun, 1 ast. jäljellä
-drum-tamma onelia / koulutettu loppuun, 2 ast. jäljellä
-drum-orivarsa indiga
-yksisarvisori Ak. Bermuda / gp. 1315
-lipizzanhevosia, joilla tähtiä alle 468 eikä kultaista omenaa. Hinta riippuu tähdistä ja esineistä, mutta hinta lähtee noin 60 000:sta ylöspäin. Kysy rohkeasti, jos kiinnostaa!
-irlannincob-varsoja, joiden nimen alussa "Am." tai "Ak." /yksisarvisten jälkeläisiä, noin 90 tähtisiä, löytyvät osiosta "Muut hevoset"
-connemaroja, joilla alle 80 tähteä / löytyvät kasvattajanimeltä ConnemaGods, käytä järkeä tehdessäsi tarjous, sillä ovat eriarvoisia riippuen tavaroista, tähdistä ja koulutuksesta!

Muista vilkaista myös myynnissä olevat! Hintapolitiikasta sen verran, että jos hevoseni hinta on neuvoteltavissa, se tarkoittaa sitä, että hevosesta voi koittaa tinkiä tekemällä toinen tarjous, jos hevonen on mielestäsi liian kallis (mieluiten vähän perustelua, mutta en pahastu kyselyistä!) tai voi ehdottaa equuksista vaihtoa passeihin tai toisinpäin. Oma mielipide siis on että mielestäni neuvoteltava hinta tarkoittaa juurikin neuvoteltavaa hintaa !

MP-esineet:
Näissä onnistuu myös vaihto noihin mitä ostan!
hypnosin peitteitä / 27 000 equus/kpl
medusan veriä / 70 000 equus/kpl


ylimaallislinkit