Minä


Heisulivei! Mie oon tämmönen (21v)  punapää aikuispelaaja täältä etelä-suomesta! Alunperin pelaillut aikoinaan useampia vuosia käyttäjällä Mavis, käyttäjä kuitenkin poistettiin koska olin hyvin epäaktiivinen tuolloin. Entisistä peliajoista on kuitenkin jo senverran ja pelikin on muuttunut niin paljon että miulla hieman kestää oppia pelin uudet kujeet.


Nykyään pyrin pelailemaan aktiivisesti. Entinen parturikampaaja, nykyinen kokki. Pelailen aina kun on aikaa, eli arkena iltaisin. Viikonloppuisin satunnaisesti. Harrastelen vapaa-ajallani valokuvausta, kirjoittamista, piirtämistä sekä cosplayta :) Ja kuten arvata saattaa, olen Fifty Shades- elokuva,- ja kirjasarjan ehdoton ''fanittaja'' :D


Pyrin myös auttamaan tapahtumissa niitä jotka auttavat puolestaan minua. Varmistukseksihan voi laittaa myös viestiä, jos en ole sattunut huomaamaan avustustasi :)







Howrse

Kuten jo ylhäällä mainitsin, olen jo peliä aiemminkin pelannut pelaaja. Pelailin aktiivisesti muutamia vuosia ja kieltämättä harmittaa että elämän muut askareet saivat pelin unohtumaan ja menetin käyttäjäni. Mutta ei voi mitään, uudet tuulet ja uudet kujeet! 

Pyrin auttamaan muita, jos vain pystyn (: Onnittelen myös aina takaisin, jos en jostainsyystä ole muistanut niin laita rohkeasti viestiä. Puhun suomea, sekä sujuvasti englantia/ I speak english.
Hyväksyn myös kaikki kaveripyynnöt, ja pyrin vastaamaan kaikkiin yksityisviesteihin. Liittyipä se mihin tahansa.
















Jos löydät jonkin hevosen mikä kiinnostaa ja haluaisit mahdollisesti sen ostaa, laita viestiä ja kysy! Kasvattelen jo tekkejä ja lipizzoja(myös sarvekkaita). Kulta sekä hopea ompullisia ja vintageja  en toistaiseksi myy :) Myös tietyt sarvekkaat ovat sellaisia jotka eivät ole myynnissä. Tarjoan myös astutuksia kaikilla oreillani, jos joku niistä on kiinnostunut.

OSTAN;

MINKÄ TAHANSA ROTUISIA YLI 22 IKÄISIÄ HEPPOJA
Geneettisesti hyviä sekä puhdasrotuisia tekkejä(yli 6000GP) 20 000 - 150 000eq/20-300passia 
Muita puhdasrotuisia ja korkea geneettisiä hevosia. 10 000 - 150 000eq/20-150passia
Kylmäverisiä hevosia jolla on 3 astutusta jäljellä.(yli 900GP) 
Tarjoa omaasi hinnan kanssa.
Hakusessa myös pelaaja joka tarjoaisi yli 6000GP tekki orin astutuksia.
OLEN KIINNOSTUNUT;
null100050575-miniature.png100145490-miniature.png