Heipä hei! ~


Minusta:

Olen 23-vuotias pelaaja Pirkanmaalta ja tämä on ensimmäinen kerta kun Howrsea pelaan. Ratsastusta olen harrastanut jo lähemmäs 13 vuotta ja hevoset ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-ajallani koneella räpeltämisen lisäksi pelailen sillon tällön pleikalla, kirjoittelen tarinoita (fanfictionia lähinnä) ja ihmettelen tätä elämää. Seurailen myös joitakin anime- ja mangasarjoja ja suurin suosikkini on Attack on Titan sekä uusia tulokkaita listassani ovat Natsume's Book of Friends, Urusei Yatsura sekä Boku no Hero Academia.


Howrsessa:

Tällä hetkellä kasvatan vain lähinnä täysin puhdasrotuisia vuonohevosia niin omaksi ilokseni kuin myös myyntitarkoitukseen teille muille. Mietinnässä on myös jonkin toisen hevosrodun kasvattamisen aloitus mutta katsotaan sitä sitten kun vuonohevosten kanssa kaikki on lähtenyt käyntiin kunnolla. Tarjoan varmaan silloin tällöin orejani astutukseen, mutta jos erikseen haluat jonkun niistä niin lähetä vain yksityisviestiä, eiköhän saada asia sovittua! :) 

Muuta:

Onnittelen minua onnitelleita sitä mukaan miten huomaan. Jos en ole lähettänyt onnittelua takaisin, en ole sitten huomannut sitä ja se on piiloutunut muiden alle. Pelissä minua saa pyytää ystäväksi ja jos tekee mieli jutella niin antaa tulla vain, tykkään rupatella yhtä sun toista!