Tervetuloa!

 18v abiturientti Suomen metsistä seikkailemassa hevosten maailmassa. 

Aiemmin olen peliä pelannut vuosia sitten käyttäen nimimerkkiä Dunderi. Valitettavasti tilini on poisunut/poistettu joten pitää aloittaa alusta. Sitä ennen myös nuorempana pelaillut.

Itsestäni:

Opiskelen lukiossa ja ohella työskentelen äitini kahvilassa myyjän hommissa. Vapaa-ajan käyttöni kuluu täten yleensä nukkumiseen, mutta valillä sitä saa kulutettua internetin ihmeellisessä maailmassa, esim. Twitchissä seurailemassa Rauskin pelailuja. Rakastan eläimiä ja niiden piirtämistä, niistä löytyy instagramista piirtotilini (tällä hetkellä paussella) nimeltä @_artcard_ 

Kiinnostusta löytyy myös animen ihmeellisestä maailmasta kuten bnha fandomista sekä erilaisten urheilu animeiden fandomeista (esim. haikyuu, free, knb). Sekä myös erilaiset action ja kauhu animet ovat lemppareita.  Netflix ja suurinosa sieltä löytyvistä sarjoista on myös rakastettuja (esim. Voltron, oitnb, Olipa Kerran, Adventure Time).

Pelistä:

Kasvattelen pääasiassa puhdasrotuisia Lippizzan hevosia, mutta kiinnostusta löytyy myös American Bashkir Curlyille.

Jos haluan myydä hevosen, laitan sen huutokauppaan myyntiin. En ota vastaan tarjouksia hevosista tällä hetkellä. 

Jos haluaa tulla juttelemaan saa vapaasti tulla ja otan myös kaveripyyntöjä vastaan. Yritän myös onnitella aina takaisin.

Pitäkää hauskaa pelatessa!

tenor.gif?itemid=8453319