Moi mä oon ihminen ja tykkään ponoista. Kasvatan elikoita ja myyn niitä jos kukaan tahtoo mitään se on myytävissä, kunhan hinnasta sovitaan.
Myös astutuksia kannattaa kysyä. Parhaat orini ovat helposti löydettävissä.

Muuten kun tässä on tilaa jakaa ajatuksia kerron lyhyen pohdinnan Lars Huldénin runokokoelman: "Taivas tummuu mutta valkoisiin pilviin osuu valo" nimestä.
Nimi itsessään on perinteisen runolline. Taivaan tummuminen ylesesti symboloi pahojen aikojen tulemista. Preesens, joka voi myös olla tulevaisuuteen viittaava futuuri antaa nimelle pahaenteisen vaikutelman. Taivas tummuu tällä hetkellä. Jokin paha on jo tapahtumassa. Loppuosa nimestä antaa toivoa. Valo yhdistetään usein toivoon ja uskoon. Valkoinen on värinä pyhyyden ja hyvyyden väri ja valkoiset pilvet eivät voi olla vaarallisia. Pilvet ovat jo itsessään hyviä ja turvallisia, mutta valo korostaa niiden olemassa oloa. Pilvet eivät vain ilmesty, ne ovat aina ollet, ja ovat aina olleet hyviä ja valkoisia.

Nimi on runollinen ja helposti tulkittava. Kaikki ymmärtävät sen merkityksen, mikä tekee siitä hyvän kirjan nimen. Toisaalta nimi on tylsän ennalta-arvattava. Nimi ei anna uusia ahaaelämyksiä tai muitakaan oivalluksia elämästä. Se vain jauhaa samaa vanhaa.

Talvi