Minä
Ruudun takana aikaansa viettää noin parikymppinen naisen alku eteläisestä suomesta. Vapaa-aikani kuluu lähinnä hevosharrastuksen parissa vuokrahevosteni kanssa tai ystävien kanssa hengaten.

Teen yötyötä täysillä tunneilla, joten minulla ei aina ole aikaa pyöriä pelissä ja minut tuntevat pelaajat tietävätkin, että tulen ja menen miten sattuu. Kiireellisissä tiimiasioissa siis suosittelen olemaan yhteydessä muihin valvojiin.

Hartaana toiveena olisi vielä suorittaa tradenomin sekä restonomin opinnot, mutta tällä hetkellä en opiskele mitään. Kuitenkin molemmat tutkinnot kuuluvat tulevaisuuden suunnitelmiini.

Minut löytää pyörimästä discordista HCFI-serveriltä ja minua saa lähestyä myös discordissa. Siellä vastaan nopeammin kuin pelin puolella
Pelini
Olen pelannut howrsea moonta vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti. Edelliset tilini on aina poistettu epäaktiivisuuden vuoksi, mutta tämä tili on ensimmäinen jolla olen pelannut "tavoitteellisesti" jos nyt tätä touhuilua voi tavoitteelliseksi kutsua.

Pelissä aikani kuluu lähinnä varavalvojana toimimisen parissa Lorem Ipsum-tiimissä. Lisäksi kasvattelen Irish Huntereita Da Sasshunters-tiimissä.

Tiimeilyn ohella pelaan tapahtumia, keräilen pokaaleita sekä kasvatan omaisuuttani hevoskauppojen merkeissä.

Kaikki myytävät hevoseni löytyy kasvatustiloilta otsikon »ᴍʏʏɴɴɪᴛ« alta. Voit tarjota hevosista yksityisviestitse, mutta laitathan viestiisi linkin hevoseen.

Suosittelen myös vilkaisemaan vaihtokauppani, siellä on aina välillä equuksin mm. kultaisia omenia sekä runsaudensarvia.

En etsi uusia tiimejä tällä hetkellä, enkä liity VIP-jäseneksi tiimeihin.

»pssst. Lorem Ipsum etsii jäseniä!«
Lue
»Tulinko päällesi kilpailuissa?«
Käytän pelissä automaattikisautusta, joten vaikka aina katson alleni voi vahinoja sattua. Voit laittaa viestiä niin autan täyttämään uudet kilpailut.

»Haluatko tiimiin jäseneksi?«
Ohjeet jäsenhakuun löytyy tiimien sivuilta.

»Ostinko vahingossa myymäsi hevosen?«
Tilanteesta riippuen voin hevosen myydä takaisin maksamallani hinnalla + verot.

»Haluatko tilata kilpurin tiimiltä?«
Ohjeet kilpureiden tilaamiseen löytyy tiimien sivuilta.

»Myynkö hevosia?«
Kaikista voi kysyä, vanhoja kilpureitani en myy.
Layout by nessezze, photo by EAKARAT BUANOI, shutterstock.com (elysian) | Dahlia Designs