ulkoasu SunHowrse / eaet   kuvat  meeshapom

 Olen 20-vuotias nuorukainen Etelä-Suomesta. Olen muuttanut vanhempieni luota jo 16-vuotiaana opiskelujen perässä, ja silloin asuin Keski-Suomessa. Tällä hetkellä opiskelen media-alalla ekaa vuotta, koska lopetin aiemmin opintoni hiusalalla ja asuinkin sillon myös Helsingissä. Nykyään asun edelleen Uudenmaan alueella, mutta noin 40km päässä Helsingin keskustasta. Hevoset eivät kuulu arkeeni tällä hetkellä mitenkään, mutta aiemmin olen harrastanut ratsastusta säännöllisen epäsäännöllisesti. 
Vapaa-ajalla päivittelen kissa-aiheista Instagram-tiliä, jossa pyrin puhumaan kissojen lajityypillisestä ruokinnasta sekä valvotun ulkoilun puolesta. Rescue-kissat ovat lähellä sydäntä ja niitä meiltä löytyykin jo kaksi joista toinen on pelastettu Viron kadulta ja toinen Tunisiasta. Meillä on myös kolmas kissa, joka on kodinvaihtaja ja päätyi meille sen takia, koska edellinen omistaja ei tykännyt tämän neitosen merkkailuongelmasta, joka saatiin kuriin niinkin yksinkertaisella toimepiteellä kuin sterilisointi. Näistäkin aiheista puhun tällä tilillä paljon.

Nämä Japaninkieliset nimitykset mun kasvattajanimissä ja hevoskeskuksessa tulee ihan vain siitä, että muutama vuosi sitten oli erittäin innoissani Japanilaisesta rockista, ja ylipäätään siitä kielestä ja halusin mennä käymään Japanissa joku kerta. Edelleen sinne haluan, mutta en kuuntele Japanilaista musiikkia, mutta haluan silti käyttää sen kielisiä nimiä ja nimityksiä täällä.
 Pelissä mulla on tällä hetkellä tavoitteena saada omista curlyistä vähän parempia. Mulla oli about 9kk tauko, jolloin tiimien hevoset on ehtinyt nousemaan geneetiikassa hirmuisille tasoille, koska myynneistä alkaa löytymään suht halvalla jo 4000gp curlyja. Tällä hetkellä kuitenkin ostan yli 5000gp oreja ja tammoja nimenomaan näistä curlyista, eli mulle saa laittaa viestiä asian tiimoilta jos on valmis luopumaan hevosestaan tai antamaan vaikka astutustarjouksia! Hinnasta voidaan neuvotella, eli ei todellakaan tarvitse olla tällä hetkellä olevien suoramyyntihevosten tasoa. Curlyissa mulla on myöskin kaksi kasvatusprojektia saman aikaisesti, joka saattaa olla ajanhukkaa mutta kivaa ainakin. Sen lisäksi mulla on irlannincob kasvatus ihan alkutekijöissään, eli en ota vastaan astutus- tai myyntitarjouksia niihin liittyen. Sen lisäksi olen miettinyt muutamaa muutakin rotua, mutta ei makeaa mahan täydeltä, tuntuu hirmuiselle hommalle jo pelkästään yhden rodun kasvattaminen. XD