MINÄ

AJANPUUTTEEN TAKIA PELININ ON OLLUT TALVESTA LÄHTIEN TAUOLLA, LAITAN NYT MYYNTIIN MUUT PAITSI KERRYBOGIN PONIT. 

Ruudun takaa löytyy nuori nainen Hämeestä. Omasta pihasta löytyy 3 ponia, suomenhevonen, 2 tallikania ja liian suureksi kasvanut kanaparvi. Suurin osa vapaa-ajasta meneekin tallilla poniineja hoitaessa. En ole intohimoinen ratsastaja, vaan tykkään enempi hoitaa ja puunata poneja ja vain viettää aikaa niiden kanssa :)


KASVATUSTOIMINTA

Pelissä kasvatuksen ehdoton pääoaino on suloisissa Kerryboginponeissa <3. Tavoitteena mahdollisimman hienot varsat. Jalostuksessa käytän vain poneja joiden blup on +100. 

Orini tarjoavat mielellään astutuksia. Tämän hetkiset JALOSTUSORIT löytyvät SUOSIKKIHEVOSET-palkista. 

 
Kuulumisia ja varsa-uutisia :

Ori Whistle #teatime jää eläkkeelle. Ikää Whistlellä onkin jo 22 vuotta. Itselleni olen jättänyt jälkeläisistä tammat Whisper ja Superstar, sekä orit Lucky ja Priceless. Whistle on ollut ihan huippu länkkäponi! 56 Trail kultaa ja 31 Cutting kultaa :D 

Kevät 54, hurjat 9 varsaa, joista ainoat tammat oli Mayn varsa Holiday (tämä ihanuus jääkin sitten itselle <3) ja Bambin tamma Alice. Orivarsat ovat Alaska, New Year, Bazaar, Pop Life, Celebration, Spirit ja Spruce

53 varsakevät 6 varsaa, kaikki ovat viidennen polven kasvatteja :) GP varsoilla on 3800 -4394 ! Superstar teki ensimmäisen varsansa orista Prince, upea voikonkirjava orivarsa sai nimen Cream. Coco Mademoiselle teki myös ensimmäisen varsansa, orista Royal, tämä hurmaava ori, Vogue nimeltään jää itselle jalotukseen <3 ! Muut neljä varsaa ovat tammat Heaven, Ariel II ja Cherry, sekä orivarsa Jubilee. 

Eläkkeelle 20 varsan jälkeen jää ori ~Lil Diesel~ #teatime (i.Little Charlie e.Grace). Siitosuran lisäksi Diesel kävi ahkerasti kisoissa ja oli aivan huippu Trail-poni ! 43 kultaista mitalia  trail-kisoista :D

52 kevät: 6 varsaa, Angel teki kauniin tammavrsan, joka sai nimen Magic, tämä tamma jää itselle siitostammaksi. Muut 5 varsaa Festival, Minnie, Magnolia, Jupiter ja Rainforest, tulevat myyntiin ;)

~Savannah~ #teatime jäi eläkkeelle. Savannahilta jäi itselle tamma Taiga ja ori Tundra. Hienojen varsojen lisäksi Savannah oli hyvä kisaponi! 15 laukkakisa voittoa ja 18 esteratsastus kultaa :)

51 varsakevät: Itselle jää viidennen polven kasvatit, orit Oliver ja Willow, sekä tammavarsa Venus. Myyntiin tulee tammat Ultraviolet ja Imagination, sekä orit Jungle ja Number Five. Eläkkeelle jäävät tammat Chanel ja Little Swan. 

50 varsakevät ! Ja Whistlen tammavarsa Maple on ensimmäinen viidennen polven kasvatti :D ! Fortuna oli ainoa kuudesta tammasta, joka teki orivarsan, poika sai nimekseen juhlallisesti Winner. Swan teki kimoutuvan tammavarsan orista Rockabilly, tämä kaunotar nimeltään Butterfly on pakko jättää itselle siitoskäyttöön <3. Kolme muuta tammavarsaa saivat nimet River, Starlight ja Chanel II. Tästä vain valitsemaan laadukkaita varsoja ;)

Lisää oreja siitoskäyttöön. Lucky #teatime (i.Whistle e.Fortuna ei.Roulette)  Taidot 3381, GP 2754, erinomaisuustähdet 218, väri harvinainen papurikkotäpläinen kimo tobiano. Lucky kilpailee klassisessaratsastuksessa. Astutukset 3000 equusta. 

Ori Dragon #teatime ( i.Rockabilly e. Little Swan ei.Little Charlie ) tarjoaa nyt julisia ja yksityisä astutuksia, hintaan 3000 equusta. Dragonin GP 2641, taidot 3240. Ori on erikoistunut lännenratsastukseen ja on erityisen hyvä karjanerottelussa!
,
Siitoori Fudge eläkkeelle, 20 jälkeläistä. Laukkakilpaillu voittoja 32, kouluratsastusvoittoja 14. 

KEVÄT 49: kuusi varsaa, Tove teki viimeisen varsansa, nätin palominon tamman -Sweet Spot. Aurora sai ensimmäisen varsansa orista Bradley, tammavarsasta tuli Purple. Nämä tulevat myyntiin, samoin Chanelin ja Swanin varsat Chance ja Balloon. Itselle jätän Savannahin kirjavan tammavarsan Taigan ja Fortunan upean orivarsan Luckyn !

Siitosori Albatross #teatime (i.Little Charlie e.Birdie ei.Titanic) eläkkeelle. Ikää 21v, jälkeläiset 20. Kouluratsastusvoittoja yhteensä 38 ja  laukkakilpailuvoittoja 20 :) 

KEVÄT 48 syntyi 7 varsaa, kaikki neljännen polven kasvatteja, kohta siirrytään viidenteen polveen :D Oreja kolme: Tundra, Priceless ja itselle siitosoriksi jäävä harmaanruskea Dragon (i.Rockabilly e.Little Swan). Tammoja neljä: Lady, Wonderful June, Poetry ja Cristalle. 

Ori ~Roulette#teatime jää eläkkeelle astutushommista. 20 jälkeläistä, joista itselläni on tammat Fortuna ja Tove. Cutting voittoja 19 Trail voittoja 10. 

I-HA-NI-A varsoja ! kevät 47, syntyi 6 varsaa. Little Swan ja Chanel tekivät ensimmäiset varsansa ja molemmat aivan täydelliset tammavarsa. Saanko esitellä: Angel ja Coco Mademoiselle, nämä jäävät itselle. Toven pieni prinsessa on kuin kopio emästään, nimi on Superstar ja se mulle jää. Ivyn tammavarsa, pieni inkkariponi sai nime Lovely May ja senkin pidän. Myyntiin tulee vain tammavarsa Wise ja kevään ainoa ori Tarzan. Hitsi kun oon hyvä haalimaan varsoja :D

Rockabilly #teatime GP 2922.92, tarjoaa astutuksia 3000equuksella puhdasrotuisille tammoille. 

Jazz #teatime jää eläkkeelle, 10 jälkeläistä, 44 kouluratsastusvoittoa ja 10 maastoratsastusvoittoa :)

Kevät 46: mitä söpöläisiä kaikki 6 varsaa, itselle jätän Saharan viimeisen, orivarsan Sandstormin (i.Chess) ja Fortunan ensimmäisen varsan, tamman Whisper (i.Whistle), myyntiin Wild One, Snow White, Hot July ja Sunrise ;) 

Eläkkeelle jäävät tammat Sahara ja Sunset

6 tammaa taas astutettu :) Ori Mickey Mouse jäi eläkkeelle 20 varsan jälkeen. Tamma Tosca jäi eläkkeelle 5 varsan jälkeen, Tosca oli super kouluponi, yhteensä 42 kouluratsastusvoittoa !!!

Kevät 45: kolme tammaa ja kolme oria. Yhteensä kuudesta varsasta viisi on kirjavia! Kaikki nämä söpöläiset tulevat myyntiin: Make a Wish, Pocahontas, Warm September, Steppe, Rainy ja Candy

Lil Diesel #teatime ( i.Little Charlie e.Grace ei.Jodix) on muuttanut SiitosOrien kasvatustilalle ja tarjoaa tammoille julkisia ja varattuja astutuksia hintaan 1000equusta. Lil Diesel on länkkäponi ja erikoistunut Trailiin. Erinomaisuustähtiä on 162, Genetiikka 2176. 

Kevät 44. Syntyi 4 tammaa ja 2 oria. Itselle jätän Atlannan ensimmäisen varsan, kauniin tamman joka sai nimekseen Bambi, sekä Sunsetin pitkäjalkaisen säihkysilmän Auroran. Myyntin tulee orit Great August ja Seychelles, Toscan tamma Mint, sekä Harmonyn viimeinen varsa, tamma Cha Cha

Tammat taas astutettu, ensi keväälle tulossa 6varsaa. Tove tekee ensimmäisen varsansa oriista Whistle.  Tammoista Harmonya ei enään astutettu, neljä varsaa riittää :) 

Fudge tarjoaa nyt myös muille tammoille astutuksia, hinta 3000equusta. Fudge on 120cm korkea ruunikko tobiano hurmuri. Gp 2920, tähdet 236, taidot 3559. Isä Mickey Mouse #teatime emä Tosca #teatime, emänisä Tiger #teatime

Ori Whistle, i.London #teatime ei.Jack #teatime, tarjoaa julkisia ja yksityisiä astutuksia. Orin geneettinenpotenttiaali on 1627, erinomaisuustähtiä on 111, taidot 2055. Whistle on ruunikko, valkoisilla turpamerkeillä ja korkeilla sukilla. Whistle on erikoistunut lännenratsastukseen ja on erityisen hyvä karjanerottelussa ja trailissa. Astutukset 2000equusta

Päätin, että jatkossa myyn orit vasta 4-vuotiana, ovat silloin edustavampia kuin pari vuotiaina, joilloin ovat vielä kasvuvaiheessa. Tammat tulevat myyntiin, kuten ennekin 2-vuotis keväällä. 

 Tammat Atlanna ja Beutiful Ivy astutettu ensimmäisen kerran, oriilla Fudge, molemmilta toiveissa kauniit tammavarsat !

Eläkkelle jäi tammat Zoe ja Loreen, molemmat himpun yli 20 vuotiaina. Zoe teki 6 varsaa ja kilpaili esteratsastuksessa, joista voittoja tuli 16 kisasta :) Loreen teki 5 hienoa varsaa ja saavutti laukkakisoissa 12 voittoa, molemmat tekivät varsansa oriista Roulette

Kevät 43, syntyi 6 varsaa. Loreen ja Zoe tekivät viimeiset varsansa, tammat Poker Princess ja Ester. Saharan ruunikko kaunotar sai nimen Savannah ja jää itselle siitoskäyttöön <3 Kolme muuta varsaa ovat Red Sky, Marsmallow ja Acoustic. 

#teatime poneja on jo yli 200 :D 

Siitosori -Sherlock- jäi eläkkelle 18 vuotiaana, siitettyään 20 varsaa, näistä itselle jäi ori ~Mickey Mouse~

KEVÄT 42 
 Harmony teki hienon orivarsan, joka sai nimen Rockabilly ja jää meille siitosoriksi! Toscan tammavarsa on sievä kuin karkki, nimesimme hänet Sweetieksi, Loreen sai orin, Daniel. Zoe pyöräytti kaksosvarsat, kaksi papurikkoa tammaa, varsat saivat niemet Fortuna ja Queen of heart`s, näistä Fortuna jää sukua jatkamaan <3. Niin tulee koko ajan söpöjä varsoja, että tekisi mieli kaikki pitää 

Siitosori ~Elegant~ jäi eläkkeelle 21-vuotiaana. Omista kasvateista varmasti paras kouluponi! Yhteensä 32 kouluratsastusvoittoa :D

Ori ~Mickey Mouse~ alkaa tarjota julkisia astutuksia, GP 3800 taidot 4593, erinomaisuustähtiä 324*. papurikkotäpläinen kimo söpöläinen, joka on erikoistunut  lännen ratsastukseen ;) astutukset 4000equusta. 

KEVÄT 41
kuusi varsaa, joista jätän ihan puolet itselleni :P Itelle jää: Toscan ja Mickey Mousen ensimmäinen varsa, aivan täydellinen ori Fudge. Loreenin voikonkirjava kaunotar Tove ja Sallyn komea ori Chess. Sallyn vanhempi orivarsa Poker ei ollutkaan aivan sitä mitä hain ja se tulee koulutuksen päätyttyä myyntiin, vink vink laatua hakevalle ;) Tämän kevään varsoista myyntiin tulevat tammat Dance ja Viva las Vegas, sekä Biancan ja Sherlockin viimeinen varsa -Sherlock Jr.

kevät 40
 tammat: Black Diamond, Estelle ja Molly, Bianca teki taas orin, joka sai nimekseen Bernard, kaikki varsar tulossa myyntiin ;)

Kevät 39
Ariel sai kauan odotetun tammavarsan! tämä palomino ihanuus sai nimekseen Atlanna ja jää itselleni tulevaisuuden siitostammaksi <3 Itselle jää myös Sallyn komea orivarsa Poker. Myyntiin tulee tammavarsa Lavender, joka on Iriksen vimeinen varsa, sekä Biancan orivarsa Basil.

KEVÄT 38.
neljä varsaa, joist jää itselle upeat orit Roulette ja Mickey Mouse. Ariel sai orin Pontus, tammaa kovasti odotan, Ariel on tehnyt neljä orivarsaa, Iris sai tammavarsan -Beautiful Vera.


Kevät 37
meillä on alettu määrän sijasta panostaa laatuun. Tai onhan aina tavoitteena ollut laadukkaat varsat, mutta jatkossa tehdään vain noin 5 varsaa per tamma. Elikkäs nyt syntyi neljä varsaa. Itselle jää siitosoriksi Gracen viimeinen varsa Lil Diesel. Birdien viimeinen varsa oli tamma Little Sfinks, tämä tulee myyntiin, kuten Arielin ja Iriksen orit Atlas ja Ponytail. 

KEVÄT 36 
Apple Piella ja Melodyllä viimeiset varsat, ori Pudding ja tamma Singer. Molemmat myyntiin, kuten Arielin Gracen varsat Merrow ja Pudding. Iriksen tammavarsa Beutiful Ivy jää siitostammaksi ja Birdien Little Swan myös <3

 
KEVÄT 35
 syntyi 7 aivan ihastuttavaa varsaa! Itselle jätän Gracen aivan emänsä näköisen tammavarsan Chanelin ja Apple Pien herttaisen Tosca-tamman. Myyntiin tulee orit Aquaman, Saffron ja Hymn, sekä tammat Shona ja Puffin 


KEVÄT 34 
Itselle jää kolme huippu taidokasta varsaa Sally, Harmony ja Bingo. Myyntiin tulee Eagle, Quess, Shirley ja Waffle.


Kevät 33
Neljällä tammalla ensimmäiset varsat. Itselle jää tammavarsa Bianca ja orivarsat Napoleon ja Sherlock Myyntiin tammat Prada ja Piano, sekä ori Albatross. Nyt alkaa syntymään neljännen polven varsoja <3 Nämä saavat kaikki apolloninlyyrat ja tähdet nimiinsä :D