Olen 17-vuotias Howrseen takaisin tiensä löytänyt ex-harrastaja. Pelailen ihan vaan omaksi iloksi enkä niinkään tavoitteellisesti ja muutenkin aika aktiivisen epäaktiivisesti johtuen elämäntilanteesta. (lukiolaisen hektinen arki ei jätä ylimääräisyyksille tilaa, siksi profiilikin on kirjoitettu bilsan tunnin ohessa)


OPTIMAALINEN

Omaan 11 vuoden hevosharrastus taustan, mutta nykyisin en enää talleilla paljoa pyöri, koska kiirettä pitää opiskelun ohella. Hinku hevosen selkään toki löytyy, mutta nyt Howrse tarjoaa siihen korvikkeen. (vaikka virtuaalihevoset ei oikeita koskaan voittaisikaan)..

glitter
Harrastan nykyään vähän niitä näitä, enimmäkseen urheilen itsekseni salilla tai muuten ulkoillen lämpiminä kuukausina. Kesällä oli tarkoitus löytää vuokrahevonen ja yrittää sovittaa se aikatauluihin, jollain ihmeellä. Katselen vapaa-ajalla paljon elokuvia ja sarjoja, joista muutamia suosikkeja on kertynyt vuosien mittaan pitkä lista. Game of Thrones, Hobitit ja Lord of The Rings- trilogiat, Viikingit, Shadowhunters, Näin koulutat lohikäärmeesi ja Äärirajoille-sarja, Dynastia, Riverdale ja paljon muita. Satun olemaan myös erittäin innostunut Studio Ghibli fanaatikko ja rakastan animaatioelokuvia ylipäätään.

I have put enough text in this area so you can see the scroll bars already.

! Kiitos !