Ketä pelinimen mykonsta takana on?

 Olen 17-vuotias tyttö, joka on pelannut howrsea vuodesta 2013 lähtien. Matkan varrella on ollut muutamakin eri käyttäjä, mutta taukojen takia ne ovat poistuneet. Pitkäaikaisin, ensimmäinen ja rakkain käyttäjäni oli hovi.

 Olen todella sosiaalinen ja avoin ihminen ja muhun on helppo tulla tutustumaan. Mikäli mielen päällä on jotakin saa minulle tulla juttelemaan avoimesti (:

Minulla on kotonani kaksi ponia ja yksi hevonen. Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä koko ikäni ja ne ovatkin todella lähellä sydäntä. Harrastan myös salibandya ja jalkapalloa. 
Mitä teen howrsessa?

Nimi mykonsta tulee ponini Konstan nimestä, joka siis on M.Y Konsta. 

Vuosien varrella on tullut kasvatettua monen montaa rotua tavoitteellisesti. Pidemmän tauon jälkeen huomasin Suomenhevosten rantautuneen howrseen ja tiesin heti mitä sitä täällä tekisikään. Tällä hetkellä kasvatan suomenhevosia kasvattajanimen  ᴋᴏᴛɪᴍᴀɪɴᴇɴ alla. Kasvattaminen tapahtuu ihan omaksi huviksi ja tavoitteena on jossakin vaiheessa 13 000 gp:n raja. Mietin myös, että olisin voinut hakea johonkin tiimiin, mutta päädyin siihen tulokseen, että jos mielenkiinto lopahtaakin, en voi välttämättä noin vain lopettaa pelaamista.
 OSTAN
* Bonuspakkauksia
* Afroditen kyyneliä
* Apollonin lyyria
* Hedelmällisyyden sauvoja
* Arteemin nuolia
* Khronoksen ajastimia