Hei!

Oon 20v tyttö Itä-Suomesta. Tykkään piirrellä, kirjottaa ja lukea. Oon luonteeltani ujohko ainakin IRL, mut netissä juttelen aika avoimesti. Muutenkin tykkään jutella enemmän viesteillä kuin puhelimessa tai kasvotusten.
Tykkään myös kauheesti eläimistä, etenkin koirat ja kissat on lähellä sydäntä :3 Kotoo löytyykin kymmenkunta karvaotusta sekä tietty lehmiä myös. Se kertookin, et oon kotoisin maalta. Rakastan metsässä olemista (paitsi sillon kun itikat syö mut hengiltä!) ja muutenkin oleskella maalla. Kaupungit ei niinkään oo mun mieleen, etenkin isommat. Helsingistä en sen takii tykkää yhtään, kun siellä on ihan pirusti liikennettä, melua ja ihmisiä.
Oon myös kova huomauttelemaan muiden kielioppivirheistä yms :D Myönnän kyl, et itellekin tulee välillä typoja. Ja sit etenkin netissä kirjotellessa pilkut saattaa unohtuu, kun ei niitä aina jaksa laittaa tekstiin.
Mitäs sitä tähän viel höpisis... Niin oon ollu aiemminkin Howrsessa, joten en mikään aloittelija oo. Aloitin uudella käyttäjällä alusta, sillä halusin tietää, toisko se uutta inspistä olla täällä. Toki saa tulla juttelee, jos yhtään huvittaa.

Howrse

Kasvatan sekalaista sakkia yksisarvisia, vuonohevosia ja suomenhevosia. Muutama muukin rotu löytyy joukosta. Katsotaan, mitä siitä sitten tulee. Keräilen myös villejä ja mahdollisesti ylimaallisia, jos kiva tarjous sattuu eteen. Käytän myös jonkin verran oikeaa rahaa peliin, mutta vain harvakseltaan.

Olin 5.7.2019 sijalla yhdeksän suosiossa :3 Kiitos kaikille vierailijoille!
Olin kuudes suosiossa 24.7.2019, kiitos vierailijoille.
28.7.2019 olin viides suosiossa, kiitos vierailijoille.

ps: Ethän kopioi avaani, kun olen sen itse tehnyt? Olisin erittäin kiitollinen, jos se jätettäisiin rauhaan.

Kiitos, kun luit esittelyni ^^