TIETOJA PELISTÄNI
 Kasvatan Akhaltekkejä ja yritän aloittaa kasvattamaan kylmäverisiä. Kasvatukseni ei ole tavoitteellista. Kerään tällä hetkellä pokaaleja, joten jos omistat turhia hevosia ostan niitä 500-2500eq hintaan. Haluaisin liittyä tiimiin joka kasvattaa welshponeja ja jossa wappi ei ole pakollinen. 
HUOMIOITAVIA TIETOJA:
Kaikista hevosista saa tarjota. Ostan hopea omppuja 100passilla/kpl. Ostan vaeltavia henkiä 110passilla/kpl. Antoisia pelihetkiä kaikille! 

     


Me jouksemme ympäri taloa kun pesemme hampaitamme. Kun olemme suihkussa luemme samalla shampoopulloa. Nauramme omille vitseillemme ennen kuin olemme kertonut niitä muille... Me emme tarvitse kelloa koska meillä on kännykkä. Katsomme kelloon ja pian katsomme uudestaan, koska unohdimme paljonko se oli. Me sanomme "Mitä?"vaikkka kuulimme mitä sanottiin. Vihaamme sitä kun tuuli pilaa kampauksemme. Käännämme tyynyä että voisimme nukkua sen viileämmällä puolella. Joka ilta laskemme montako tulntia edimme nukkua Me katsomme jääkaappiin 10 kertaa päivässä vaikka emme ota sieltä mitään. KOPIO TÄMÄ PROFIILIISI JOS OLET TYTTÖ!!!!!!!!


Miksi käydä Koulua?

Musiikki: Onhan meillä youtube
Maantieto: Eikös Rovaniemi ole Lapissa
Äidinkieli: A,B,C,D,E,F,G...
Matematiikka: Laskin on keksitty
Historia: Meni jo...
Kemia: Vesi + sitruuna = Novelle
Fysiikka: Aurinko on toooosi kuuma
Kielet: Onhan meillä google-kääntäjä
Biologia: juujuu pupulla on pitkät korvat
Liikunta: No osaan kyllä juosta, jos vain on pakko
Lisää esittelyysi, jos olet samaa mieltäEi ole väilä, msisä jäjretsyksessä sanan kijraimet ovat, aiona täkreä aisa on, että esnimmäinen ja viimienen kijarin ovat oikelila piakioilla. Lpout voiavt olla läehs msisä järetsyskessä tahasna ja imhinen voi sitli lkuea tesktin ongemlitta, koksa aiovt eiävt lue jokaitsa kijrainta eriskeen, vian sanann kokoniasuuetna.Kuetn tämä tkesti. KOPIOI tuo teksti jos luit sen ilman virheitä.
Rändöm Time ylimaallislinkit