Tällähetkellä hiljaiseola pelinpuolella. Käväisen kirjautumassa ja lukaisemassa viestit, muu toiminta motivaation ja ajan mukaisesti. 

Myynnissä paljon erilaisia hevosia ja poneja, kurkkaa myytävät! (:-Suomen servelillä pelannut jo vuodesta 2011 lähtien. 


Kasvatan hyvälaatuisia holsteininhevosia omaan käyttöön kasvattajanimellä "Re's No Limits". Minulta saa kysellä ruunattuja holsteininhevosia estekisoihin. Hinnasta sovimme yv. 


Pienempinä sivukasvatteina ovat Traksu- ja holsteinsarvet. Traksut kantavat "Preußenlied" kasvattajanimeä ja holsteinit nimeä "Schleswig". Varsoja näillä syntyy erittäin epäsäännölliseen tahtiin. 

En liity tiimeihin, enkä anna astutuksia holsteininhevosiltani. 

Käytän automaattia kisauttaessani hevosia, pahoittelut jos menee päällekkäin sinun hevosten kanssa. 


Keräilen pokaaleja ja erilaisia silmää miellyttäviä omenahevosia kultaisina ja hopeisina. 

Onnittelen takaisin kun huomaan ja hyväksyn kaveripyynnöt pelaajilta joilla karma kunnossa. 

Ostan khronoksen ajastimia 145 000eq/kpl sekä morfeuksen käsivarsia 250 000eq/kpl, yv. 


Geneettisen potentiaalin saavutuksia holsteininhevosillani:

13.10. Gp: 6900

16.10. Gp: 7000

21.10. Gp: 7100

26.10. Gp: 7200

2.11. Ensimmäinen ruusukevoitto holsteinillani! 

5.11. Gp: 7300

11.11. Gp: 7400

17.11. Gp: 7500

29.11. Gp: 7600

8.12. Gp: 7700

31.12. Gp: 7800

27.1. Gp: 7900

16.3. Gp: 8000

26.5. Gp: 8100


Kannanottoni vahinkomyydyistä tiimihevosista: 

Viimeaikoina on tapahtunut tiimien keskuudessa ikäviä vahinkoja. Tiimien hevosia on ajautunut suoraanmyyntiin sekä tiimin ulkopuoliseen käyttöön johtuen epäluotettaviksi ilmenneiden pelaajien poistuessa tiimistä. Pelaajat eivät ole palauttaneet tiimille kuuluvia hevosia ja ovat myyneet niitä ruunaamattomina, tai ovat antaneet julkisia astutustarjouksia tiimin hevosilla. Näin ei saisi päästä käymään sillä tiimien tarkoitus nimenomaan on kehittää geneettistä potentiaalia ryhmässä, pelaajien kesken jotka siihen kuuluvat. Ei jaella genetiikkaa suutuspäissään tai vallanhimossa eteempäin. Esimerkiksi akhaltekinhevosia on läjäpäin suorassa myynnissä korkealla genetiikalla kaikkien saatavilla. Tästä ilmiöstä tekee epäreilun se, kun tiimissä kasvattavat pelaajat tekevät ahkerasti bluppauksia ja näkevät vaivaa genetiikan nousun suhteen ja useat jopa käyttävät resurssien hankkimiseen oikeaa rahaa. Useat pelaajat ovat alkaneet kasvattaa näitä vahinkomyytyjä hevosia korkean genetiikan, arvon ja taitojen takia näkemättä niin suurta vaivaa kuin tiimipelaajat. Tämä ilmiö on tiimien kannalta ehdottoman ikävää, mutta vahinko on jo kerennyt tapahtua. Yksittäiset pelaajat eivät kuitenkaan saa nosetettua genetiikkaa niin nopeasti että se olisi tiimille uhka, mikä on pelkästään positiivista tiimienkannalta. Tiimeissä kasvattaa osaavia ammattilaisia ja niitä tuskin kukaan lähtee polkemaan alaspäin. Tahdonkin muistuttaa, rehellisyydellä on pitkä vaikutus oikeassa kuin pelimaailmassakin. Olkaa ystävällisiä ja oikeudenmukaisia kanssapelaajille, niin saadaan pidettyä peli mielekkäämpänä paikkana tuhlata aikaa, kiitos! 


Vielä pienesti tähän väliin. Kyllä, minulla on itsellänikin hevosia joiden genetiikka pohjautuu tiimihevosilta. Ero onkin siinä jakeleeko genetiikkaa eteempäin. Esimerkiksi holsteininhevosteni genetiikka pohjautuu Ananaksenpalvojat-tiimin jälkeläisistä. Tiimin valvojan kanssa olemme päässeet yhteisymmärrykseen, sillä asia valkeni minulle vasta kun olin käyttänyt paljon aikaa ja resursseja kasvatustoimintaan. - Holsteinit eivät ole kaupan ilman ruunausta. 


Mukavia pelihetkiä kanssapelaajille!

26.5. Remorse