Helouu!

Olen nuori aikuinen, jonka oikeassa elämässä on yksi kipale ponia ja koiraa. Heppakärpänen puraisi jo nuorena, joskin ratsatuksen aloitin vasta kymmenvuotiaana. Enää en kilpaile ratsastuksessa, vaan keskitän paukut agilityyn. Kaikki päivät menevät kyllä edelleen tallilla. En ole ihan joka päiväinen pelaaja ja pyörinkin täällä vähän riippuen tilanteesta noin 5 kertaa viikossa. Jos kiinnostaa, tulkaa ihmeessä juttelemaan. :)


  Keskityn suomenhevosten kasvatukseen. Sen lisäksi muutama pienempi projekti: aaseja ja lipizzoja. :) Aaseja pyrin jalostamaan valkoisina ja lipizzat ovat vain pienimuotoinen harrastus ilman sen syvällisempää ideologiaa.
   Suokkareita pyrin jalostamaan niin, että niiden geneettinen potentiaali on mahdollisimman suuri ja pyrin kilpailemaan lähes jokaisen kanssa jossain määrin. En myöskään itse käytä astutukseen lähtökohtaisesti hevosia, joiden BLUP-arvo ei ole 100. Poikkeuksia voivat olla esim. aasit, mikäli ikä alkaa näyttämään siltä, että vielä varsan haluaisin ja 20 voittoa ei vaan tunnu kertyvän. :)
  JJ's-kasvattajanimien alle pyrin liittämään kaikki kasvattamani hevoset, joten sieltä voi kurkistella, mitä sitä on tullut tehtyä. JJ white guys on aasien oma kasvattajanimi ja JJ' horses se, jonka alle vähintään lyön kaikki.50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png 
-Johanna

ps. pyrin onnittelemaan kaikkia takaisin, kiitos niistäa4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png