Moikka!
Olen nuori aikuispelaaja Itä-Suomesta. Howrsea on tullut pelattua epäaktiivisen aktiivisesti lapsesta asti, ja nyt olen taas löytänyt tieni tänne.

Olen eläinrakas ja eräänlainen "luonnonlapsi". Suosikkieläimiini kuuluvatkin hevosten lisäksi mm. valaat, hait, mustekalat, lehmät, kissat, hämähäkkieläimet ja matelijat. Olen ammatiltani maatalousyrittäjä. Olen harrastanut nuorena ratsastusta, mutta se on jäänyt pois harrastuksistani. Nykyään harrastan enimmäkseen piirtelyä, valokuvausta, kirjoittamista, lukemista ja satunnaista videopelaamista. Musiikkimaku on laaja, mutta enimmäkseen kuuntelen eri tyyppistä metallimusiikkia ja rockia.

En valitettavasti omista lemmikkejä, mutta lähiperheestäni löytyy muutama koira. Unelmissa olisi kuitenkin se oma karvakaveri, kunhan elämäntilanne sen suo :)
Minua saa pyytää kaveriksi tai laittaa rohkeasti viestiä! Pyrin onnittelemaan aina takaisin <3

Kuten aiemmin jo mainitsin, olen pelannut Howrsea aiemminkin. Useimmiten olen kasvattanut tennesseewalkereita, ranskanravureita, friisiläisiä, andalusialaisia ja englannintäysiverisiä. Walkerit, ranskikset ja enkut ovatkin pieni paheeni Howrsen maailmassa :'D

Uuden pelin aloitettuani halusin kuitenkin kasvattaa uutta rotua, joten valitsin irlannincobit, sillä rakastan niitä IRL. Kasvattelen hevosia omaan tahtiin omaksi ilokseni ilman sen kummempia tavoitteita, kuin että jokaisen hevosen BLUP-arvo olisi 100.
Jonkin aikaa cobeja kasvatellessa päätin kuitenkin hankkia toisenkin kasvattirodun, jota en ollut aikaisemmin Howrsessa omistanut; norjanvuonohevonen. Vuoniksien kasvatus on vielä aivan alkumetreillä, mutta onneksi minulla ei olekaan mikään kiire.

Viime vuoden (2020) puolella satuin ostamaan knabstrupin, sillä halusin jonkin uuden lännenratsurodun itselleni. Knabbeja en kasvata mitenkään aktiivisesti, muuta kuin korkeintaan keräilymielessä. Andalusialaisten pariin päädyin uudestaan tapahtumapalkinnon kautta, ja sarvekkaita kun nyt sattuvat olemaan niin nekin taitaa mennä keräilyn puolelle.

Ensimmäinen tennesseewalker päätyi kasvatustilalleni hetken mieliijohteesta, sillä en vain voi vastustaa kyseistä rotua xD Jospa saisin walkeritkin pidettyä kurissa vain keräilymielessä. (sopii toivoa)
Uusin ostokseni oli ranskanravuri, jonka kanssa tarkoitus olisi kylläkin alkaa kasvatustoimiin. Tämäkin rotu on heikkouteni, mutta minkäs teet. Lisäksi pakkohan tässä on alkaa myös suunnitella suomenhevosten kasvatusta, kun suokki on vihdoinkin lisätty peliin <3

En myy hevosiani, elleivät ne ole jo myynnissä!
Kaikki orini tarjoavat astutuksia sekä julkisella että yksityisellä puolella, joten laitathan YV jos joku ori kiinnostaa :)

---

Irlannincobeja nimellä "of Gaelic Warrior"
Norjanvuonohevosia nimellä "Aegishjalmur"
Ranskanravureita nimellä "de la Beata Maria"
Suomenhevosia nimellä "Joutomaa"
KWPN nimellä "Heilung"