Minä&Peli: Olen pelannut aikaisemmin samalla käyttäjä nimellä, mutta tilini poistettiin väärinkäsityksen seuraksena johon en enää itse voinut vaikuttaa (lisää voi kysellä viestillä.) Olen aikuspelaaja jolla ei ole pelin suhteen minkäänlaisia tavotteita paitsi kasvattaa omaan tahtiin heppoja ja yritän siinä samalla kerätä pokaaleja. Ehkä joskus saatan alkaa kasvattaa jotain rotua tavoitteellisesti.
Myynti&osto: Ostan mukautus esineen omaavia heppoja, kumppani hevosia joita en vielä omista sekä hevosia joilla on owin tai helioksen säde. Myytävät hevoset löytyvät myynnistä ja jos en ole heppaa myyntiin laittanut niin se ei ole kaupan. Mulle saa laittaa varattuun turhia heppoja hintaan 500-4000eq, tarkistan varatun myynnin päivittäin.Vaihtokauppaan laittelen silloin tällöin esineitä equilla joita en itse tarvitse.
Muuta: En ole kiinnostunut liittymään tiimeihin. Kaveriksi saa pyytää ja hyväksyn jos karma on 10 ja olet kertonut jotain itsestäsi esittelyssäsi kun en hyväksy kaveriksi niitä joilla ei ole mitään tekstiä esittelyssään, mutta poistan kavereistani ne jotka eivät ole käyneet 30 päivään. Otan onnitteluja vastaan ja onnittelen myöskin takaisin jos huomaan onnittelusi.