Hei! täällä pelailee 18-vuotia nuori nainen kanta-hämeestä. pelailen nykyään vain satunnaisesti jos iskee motivaatiopiikki. Hevoselämää löytyy myös pelin ulkopuolelta.


 Pelin aloitin joskus vuonna miekka ja kivi. Siitä lähtien mulla on ollut täällä useita eri tilejä, jotka ovat kuitenkin poistuneet pitäessäni taukoa. Tämä nykyinen tili taitaa olla pisimpään säilynyt, sekä tavoitteellisin. Tilini nimi tulee marwarinhevosesta. Tosin nimessäni on pieni kirjoitusvirhe. Kuten nimestä voikin päätellä, niin tilini aloitin kasvattamalla marwareita. En tosin ollut vielä kovin kokenut, jonka voikin huomata marwareiden huonoista taidoista. Yhdessä vaiheessa myin kaikki marwarini, sillä ne evät olleet kovin laadukkaita enkä jaksanut aloittaa koko hommaa alusta. Pikkuhiljaa innostuin kasvattamaan myös akhaltekeja. Niitä onkin tullut kasvatettua paljon ja aktiivisesti. Pyrin teettämään mahdollisimman hyvän geneettisen potentiaalin omaavia hevosia. Tällä hetkellä keskityn lähinnä mustangien kasvattamiseen. Olen huomannut, että pelissä ei ole paljoa oikeasti hyvän potentiaalin omaavia mustangeja vaikka kyseessä onkin vanha rotu. Mua kiinnostaa kehittää tätä laajan värikirjon omaavaa sekä aliarvostettua rotua eteenpäin.


Kasvatan myös paljon muita hevosia. Berberihevosia, newfoundlandinponeja, kylmäverisiä ja yksisarvisia kasvatan lähinnä sen takia, koska ne eivät ole pelissä yleisimmästä päästä. Niitä kun ei voi aloitushevoseksi valita, vaan sellaiset pitää ostaa jos haluaa kasvattaa. Olen myös kasvattanut camarguenhevosia, issikoita ja kerryboginponeja, mutta myin ne motivaation loppuessa.

 Hyväksyn ihan kaikki kaveripyynnöt, ja minulta saa tulla rohkeasti kysymään jos tarvitsee apua, haluaa ostaa minulta hevosen joka ei ole myynnissä tai jos haluat vaikkapa tehdä vaihtokaupan. Voin auttaa sinua pelin alussa mm. antamalla ikääntymispisteitä, myymällä omia hevosiani sinulle halvalla, tai ostamalla kalliin hevosen ja myymällä sen sinulle halvemmalla2a1af738d56da555be74920210e2babc.png