pexels-photo-2642332.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&w=1260&h=750&dpr=2
 
 


PELAAJA

Olen pelaillut Howrsea eri käyttäjillä viimeisen kymmenen vuoden aikana, ja tällä käyttäjällä olen aiempien poistuttua aina satunnaisesti käynyt (satunnaisuuden huomaa ainakin jäsenyyspäivistä...)

Mitään suuria suunnitelmia minulla ei pelin suhteen ole, kunhan katson miten etenen :)
 


PELISSÄ

Pääpaino kasvatuksen suhteen minulla on holsteineissa, ja sivussa kasvatan myös tennesseenwalkereita. Kasvatusnimenäni toimii Laventelipellot tai lyhennettynä LAP.

Tule rohkeasti tarjoamaan omistamistani hevosista, jos ne eivät vielä ole myynnissä ja olisit jostakin kiinnostunut. Otan mielelläni vastaan ostotarjouksia etenkin kasvatta- mistani roduista, joten laita vapaasti viestiä.
Alustavasti en myy hevosia, joilla on viisasten kivi, koska useimpia itse peli ei anna myydä, mutta voit silti tulla ko- keilemaan onneasi, jos joku on mieleesi!
 

 
 


LAVENTELIPELLOT

Laventelipellot-hevoskeskus tarjoaa karsinapaikan vuokranneille 20 EQ päivähinnalla heinärehua, kauraa, porkkanoita, apetta, 3*** kouluratsastussatuloita ja 3*** kouluratsastussuitsia, pinteleitä sekä korvahuppuja. Majoittuminen tapahtuu pääosin pellavapohjaissa 2** karsinoissa. Saatavilla on muutama 3*** karsina, joiden määrä tulee tulevaisuudessa kasvamaan. Parista karsinasta löytyy myös mukavuutea suihku. Kirjoita seuraavalla kerralla hevoskeskuksen omistajaksi "neutraali", ja tuo hevosesi viihtymään!