Hei!

Ruudun takana häärii 19-vuotias päiväkodin täti, joka löysi intonsa Howrseen piiiitkän  tauon jälkeen uudestaan. Olen puhelias ja pyrin avuliaisuuteen aina kykyjeni ja mahdollisuuksieni mukaan. Muuten vietän vapaa-aikaani neuloen, maaten sängyssä ja syöden. Toki ystäviä ei sovi myöskään unohtaa. Autoilu kuuluu siinä määrin myös vapaa-aikaani, että ratin takana tulee oltua viikossa enemmän kuin kehtaan myöntää. Autoistakin voidaan jutella, en lupaa mikään velho olevani, mutta erotan keulan perästä!



Pelaamisessani keskityn tiimissä työskentelyyn, hevoskeskuksen toimintojen ylläpitoon, sekä tapahtumiin. Team Goldeksissa  kasvatamme akhaltekejä tavoitteena saada rodun geneettinen potentiaali nousemaan. Olemmekin jo rodun kesken aika hyvällä sijalla, ajan kanssa tavoittelemme kärkisijoja.
Goldeksilta voi myös pyytää tilausvarsoja. Jos kiinnostaa, olethan yhteydessä johonkuhun tiimiläiseen!
Hevoskeskus pyörii pienimuotoisesti siinä kaiken ohessa, käytän sitä ja sen resursseja lähinnä omaksi ja tiimien hyödyksi.
Kaikista hevosistani saa tarjota, sillä oletuksella, että tarjoukset ovat asiallisia. Vastaan jokaiseen viestiin, heti kun ehdin.



Jos haluat tulla juttelemaan, tule ihmeessä vaikka yksityisviestillä!
Kaveripyynnöt hyväksyn, ellei ole jotain painavaa syytä jättää hyväksymättä(esim. huomattava karman lasku).
Onnittelen takaisin aina kun huomaan onnitteluja saaneeni, tarkistan ne kohtalaisen usein päivän aikana!
Minut ja monta muuta Howrselaista löytää kivasta Discord -ryhmästä Howrse Chat FI, lyhyemmin HCFI.
Liity ihmeessä!

 

Howrse Chat FI