Tervetuloa sivulleni!


Olen 24-vuotias nainen Keski-Pohjanmaalta, jolle Howrsessa pelaaminen on entuudestaan tuttua puuhaa. Ajan puutteen vuoksi olen päätynyt kuitenkin aiemmin lopettamaan. Kaveriksi saa pyytää, hyväksyn lähes kaikki pyynnöt. Autan pelitapahtumissa parhaani mukaan. Tällä hetkellä en voi viettää paljoa aikaa howrsessa, sillä opiskelen ammattikorkeassa.

Kasvatus

Kasvatan pääasiassa knabstrupinhevosia. Sivussa olen koittanut aloittaa marwarien kasvatusta, joka on vielä pienimuotoista. Perehdyn tällä hetkellä kouluttamaan huonompi-osaisia hevosia ja poneja, jotka löytää Myyntiin-kasvatustilalta. 

Myyntiin-kasvatustila

Myyntiin-osion hevoset ja ponit menevät myyntiin koulutuksen päätyttyä (ei blupattuna). Blup-arvo on myynti hetkellä jo plus-puolella. Hevoset myydään siis koulutettuna, majoitettuna ja varustettuna. Risteytys orit myydään kaikki ruunattuina ellei erikseen asiasta sovita toisin. Minulle voi laittaa varattuun myyntiin hevosia hintaan 500-1500eq. Nämä hevoset aion kouluttaa ja myydä eteenpäin sen jälkeen. Jos jokin hevonen kyseiseltä kasvatustilalta kiinnostaa, voit laittaa minulle viestiä ja varata tämän. Koulutukseen päättämiseen menee aikaa, sillä minulla on myös omia kasvatusprojekteja, jotka tulevat pääsääntöisesti ensin. Joten toivonkin ymmärrystä hevosen/ hevosten varaajalta. Riippuen hevosesta ja lähtökohdista koulutukseen menee viidestä päivästä 10 päivään. Joten varauduthan odottamaan. Hevosten hinnat koulutettuna lähtevät n. 8500eq, vähän riippuen yksilöstä, väristä yms... Asiastaan sovitaan varaushetkellä tarkemmin. 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

Myyntiin-hevoskasvatustilan alkuperäinen ajatus on auttaa turvaamaan "turhis" hevosten ja ponien tulevaisuus kouluttamalla ne ja löytämällä uudet omistajat turvasataman sijaan. Kasvatustilan tarkoituksena ei ole tehdä mahdollisimman paljon voittoa vaan kattaa myynnissä olevista hevosista aiheutuneet kulut (ruoka, ikärit,varusteet yms..). 

Toivotan kaikille pelionnea täällä ja oikein hyvää tulevaa kevättä!8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png




n0yKgje.png