Pelini

Howrseen liityin ensimmäisen kerran vuonna 2011, suomen serverin alkuaikoina. Keskityin pääasiassa akhaltekien kasvattamiseen saman nimisellä käyttäjällä, jolla nytkin pelaan. 

Käyttäjäni poistui vuonna 2018 epäaktiivisuuteni takia, mutta nyt karanteeniaikoina ajauduin pelaamaan uudelleen, ja olen taas ihan koukussa!

Nykyään kasvattelen rauhalliseen tahtiin akhaltekejä ja keräilen pokaaleja resurssieni puitteissa. Osallistun myös aktiivisesti meneillä oleviin tapahtumiin!
Catane
Olen nuori aikuinen pelaaja pohjoisesta päin. Olen harrastanut hevosia aktiivisesti nuoruudestani lähtien, joten nelijalkaiset ovat olleet aina tärkeä osa elämääni. 

Hevostelun lisäksi pidän paljon autoista, tällä hetkellä haaveeni olisi ostaa itselle vanhempi volvo projektiksi laitteluun, mutta ajanpuute ei ole vielä sallinut tämän haaveen toteenkäymistä. 

Rakastan myös hyvin paljon lukemista, vaikka sekin on hieman vähentynyt. Luen nykyisin mieluiten fantasiaa, ja kreikkalainen mytologia kiinnostaa. 

  
Olen kiinnostunut ostamaan turhia hevosia 500-3500eq, harvinaisempia hevosia voin ostaa 50 000eq hintaan asti. 

Myös lemmikkien ostamisesta olen kiinnostunut, joten tule ihmeessä kertomaan, jos sinulla olisi myynnissä hevonen, jolla on lemmikki jota en vielä itse omista!
Parhaat listasijoitukset

Suosio-lista: 1. sija 3.4

Minua saa pyytää kaveriksi, hyväksyn yleisesti ottaen kaikki (elleivät karmapisteesi ole hyvin alhaiset) ja juttelen
myös mielelläni sekä peliin liittyvistä että sen ulkopuolisista asioista!

Peliaiheisia vinkkisivustoja saa myös jakaa, otan niitä mielelläni vastaan!