Moi!


Olen 19-vuotias lukiolaistyttö Pirkanmaalta. Howrsea tuli pelattua ensi kerran vuoden 2011 tai 2012 tienoilla, mutta vanhat käyttäjäni ovat poistuneet aikoja sitten, joten täällä ollaan taas, uudella käyttäjällä :))


Pelailen omaksi huvikseni ilman sen suurempia tavoitteita, ja tällä hetkellä aloittelen criollojen ja lipizzojen kasvatusta. Entisenä latinanopiskelijana nimeän mielelläni hevoseni latinankielisillä tai antiikin mytologian hahmojen nimillä. Myös kasvattajanimeni Alba Longa viittaa antiikin tarinoihin; kertomuksien mukaan legendaarinen Alba Longa oli Rooman ennen ajanlaskun alkua perustettu emäkaupunki. Käyttäjänimenikin sattuu olemaan latinaa ja tarkoittaa pientä lintua. 


Motivaationi Howrseen, ja oikeastaan kaikkeen muuhunkin, on hyvin vaihteleva. Tällä hetkellä olen kuitenkin ihan koukussa tähän peliin ja innoissani lanittamaan vaikka koko kesäloman :D Howrsessa parasta on sen yhteisöllisyys; tehdään tästä yhdessä viihtyisä, meidän kaikkien virtuaalinen pakopaikka todellisuudesta <3


a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.pngAVICULA