Kasvatus on edelleen puoliksi tauolla, koska innostuin pelaamaan Mount&Blade II : Bannelordia liikenevän vapaa-aikani.
Lisäksi Howrsen uudistukset ovat vieneet peli-intoa. Katsotaan nyt miten pitkään tätä jaksaa jos homma menee samalla tavalla alaspäin jatkosskain.

Peliaktiivisuus riippuu siviili- ja työelämän kiireistä, mutta pyrin nostamaan hevosteni geneettistä potentiaalia tasaiseen tahtiin. Kasvatan lähinnä akhaltekejä, hyvin harvakseltaan voi myyntiin tulla myös muuta.

Olen aikuispelaaja, hyväksyn kaveripyynnöt. Teen myös mielelläni yhteistyötä toisten kasvattajien kanssa "vapaan kasvatuksen" hyväksi, pyrin parantamaan siitoskelpoisten tekkien kantaa markkinoilla. En liity tiimeihin, joissa hevoset ovat tiimien omaisuutta ja myyntivarsat ruunataan, mutta vapaampaa yhteistyötä voi ehdottaa avoimin mielin.

Varsoja ja eläköityviä siitoshevosia on jatkuvasti myynnissä, mutta jos et löydä haluamaasi markkinoilta niin kysy rohkeasti tai tarjoa sopivaa hintaa. Myös astutuksia voi kysellä suoraan. Koitan vastata kaikkiin viesteihin parin päivän sisään.

MYYDÄÄN: Jos haluat ostaa varsan Iriksen värityksellä, niin laita yksäriä, sovitaan hinnasta. Vain passeilla tässä tapauksessa.