Terᴠᴇᴛᴜʟᴏᴀ Kᴀᴛᴜʟɪɪᴅᴜɴ ᴋᴀsᴠᴀᴛᴜsᴛɪʟᴀʟʟᴇ! 

Pelailen Howrsea ihan vain huvin vuoksi silloin kun satun kerkeämään, mutta tapahtumien aikana olen aktiivisin. Tapahtumissa autan mieluusti!
Hyväksyn lähes kaikki kaverikutsut ja yritän onnitella takaisin sen mukaan minkä ehdin. 
Autan päivittäisten tehtävien kanssa jos voin!

Mɪɴᴜsᴛᴀ I:        (vieritä alas)

Olen oikeassa elämässä huima introvertti, enkä pidä sosiaalisista kanssakäymisistä lähes ollenkaan. Peleissäkään en ole oikeastaan kovin sosiaalinen, jos en tunne muita pelaajia. Nautinkin single player-peleistä enemmän. Pelaan esim. rytmipelejä, nettipelejä yms. Keskustelen mieluusti eri aiheista, eli jos kaipaat juttuseuraa, lähetä viesti!

Harrastan ratsastusta semi tavoitteellisesti. Olen kilpaillut 80cm tasolla ulkopuolisissa kisoissa, mutta tallin omissa rataharkoissa noin ysikymppiä. Lempipuuhani on kuitenkin maastoilu, joka on toki Varsinais-Suomen vaihtelevassa säässä usein haasteellista :,) Paras aika maastoiluun on kesäisin, jolloin niitä lenkkejä tuleekin tehtyä vuokrahevoseni kanssa.
Mɪɴᴜsᴛᴀ II:       (vieritä alas)

Musiikkimakuni  koostuu lähes kokonaan bändistä Ghost, joka on alunperin ruotsalainen hard-rock yhtye. Ghost ei kuitenkaan sovi vain yhteen genreen, koska lähes jokainen biisi on jollain tavalla uniikki.
Lempi albumini on murskavoitolla Infestissumam, kakkosena Opus Eponymous.
Fun fact: Yksi Ghostin kappaleista, Mary On A Cross, trendasi sosiaalisessa mediassa suuresti joskus 2021-2022 joka oli oikeastaan aika hupaisaa katsottavaa, sillä monet eivät tiedä kappaleen oikeaa tarkoitusta.

Lᴇᴍᴘɪ Gʜᴏsᴛ Bɪɪsɪɴɪ:

If You Have Ghosts (Roky Erickson cover)
Monstrance Clock
He Is
Life Eternal
Crucified (Army Of Lovers cover)
Ghuleh / Zombie Queen
Idolatrine
Elizabeth
Twenties
Witch Image
Jigolo Har Megiddo
Pᴇʟɪsᴛᴀ̈ɴɪ: 

Pelaan rennosti ottaen ja ilman sen suurempia tavoitteita. Ainoa varsinainen tavoitteeni on päästä Grand Prix Top 100:n omalla kasvatilla, joka toteutuikin juuri.

Kasvatan hevosia näiden kasvattajanimien alla: 

ᴀɴɢᴇʟɪᴄᴜs (tekkejä)
Call Me Little Sunshine (sekalaista)
Tʜᴇ Cʟᴇʀɢʏ (tekkejä)
[Alien Alien] (shettiksiä)
Bokura (conneja)
°Of the orchids° (suokkeja)
<Of Karma> (vuonoja)
ɪᴅᴏʟᴀᴛʀʏ (ylimaalliset)
•Dakota’s Thunder• (Nokotanhevosia)
beefy (kylmäverisiä)
Mediocre Melodies (aaseja)