minä
19-vuotias lukiolainen Keski-Suomesta. Lähellä sydäntä on kissat, viherkasvit, videopelit, ruoka, tuoksukynttilät ja tähtitaivaan valokuvaaminen. Peleistä etenkin Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider ja Spyro: Reignited trilogy ovat itselle tärkeimpiä lempipelejä. Seuraan myös pelistriimaajia joista suosikkini on Ranboo, sekä editoin joskus videoita ja käsittelen kuvia omaksi huvikseni. Olen myös kiinnostunut piirtämisestä sekä maalaamisesta, joista kumpaakin harrastan aina joskus.
howrse

Tällä hetkellä pelissä keskityn kasvattamaan criolloja tiimíssä ɪᴌ ɢяɪᴌᴌơ ραяᴌαητє sekä conneja tiimissä LOƦЄM ƖƤSƲM. Tämän ohella osallistun myös tapahtumiin, hoidan päivittäin hevosia sekä kerään pokaaleja. En myy hevosia jotka eivät ole myynnissä, joten niitä on turha kysyä. Tiimihevoset eivät myöskään tarjoa astutuksia ulkopuolisille, joten niistä ei myöskään tarvitse kysyä minulta. Muut hevoseni voivat kuitenkin tarjota astutuksia pyydettäessä.

Muuta
Onnittelen jokaista takaisin, kunhan huomaan onnittelusi. Käytän pelissä automaattikisautusta. Autan myös tapahtumissa mielelläni, joten kaveriksi saa pyytää. Discordissa on myös HCFI serveri suomalaisille pelaajille, jonne voit liittyä tästä linkistä klikkaamalla.
Layout by nessezze | Photo by Nahil Naseer on unsplash.com, Dahlia Designs