Hellou!


Oon Laura, ikuinen ponityttö  :) 


Howrsea on tullu pelattua ehkä parisen vuotta, aiemmin käyttäjällä LauraV, joka sittemmin alko temppuilemaan enkä päässyt enää sisään, joten loin tän uuden käyttäjän. Pelailen joskus aktiivisemmin, joskus vähemmän aktiivisesti.


 Hevosten kanssa oon ihan pelin ulkopuolellakin, ratsastan ratsastuskoulussa ja vuokraa yhtä Suomenpienhevosta viikoittain. Lisäksi luen, valokuvaan, harrastan partiota ja lenkkeilen meidän koiran kanssa vapaa-ajalla.


Mulla ei oo mitään suurempia tavoitteita täällä, kasvatan Shetlanninponeja, ( ᴡɪʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴡʜɪʟᴇ ) Islanninhevosia, ( ғʀᴀ́ ғɪʟᴜʀᴇɴᴄᴇ ) Suomenhevosia ( ᴘᴏʜᴊᴀɴᴛᴜᴜʟᴇɴ ) ja pienimuotoisesti Camarguenhevosia ( ғɪʟᴜʀᴇɴᴄᴇ ғʀᴀɴᴄ̧ᴀɪs ) ja Norjanvuonohevosia. ( ғɪʟᴜʀᴇɴᴄᴇ ғᴊᴏʀᴅᴇʀ ) Heppoja tulee lähinnä huutokauppaan myyntiin aina silloin tällön, joskus tiheemmin ja joskus harvemmin. Joskus saatan laittaa myös suoramyyntiin.  Pyrin kasvattamaan mahd. hyvä sukuisia ja AINA puhdasrotusia hevosia.


Hyväksyn kaveripyynnöt ja yritän aina muistaa onnitella takaisin. Mutta juu, en osaa tehä tästä sellasta super hienoa joten pidän sen nyt vaan tälläsena. :)


p.s.
Mun sisko pelaa käyttäjällä SiiriV, käy kattomassa sekin  :)