Minä itse ruudun takaa
Avatarissa on hahmoni World of Warcraft - Blizzard Entertainmentiltä. Okei ennenkö kerron itsestäni ni kahtokaa, mikä ulkka <3 Kiitos ihana Lucina.
Joo eli miä oon syntyny -92, naimisissa, syntyjää Mikkelist ja nykyää asustan Kotkassa.
Meillä on paljon kissoja. Kolme kissaa on omia ja sit meillä on semmosia vierailevia tähtiä eläinsuojelun kautta, jotka etsivät kotia. 

Musiikkia kulutan aina välillä ihan liikaa ja musa makuni onkin laaja. Ja tosiaan nimimerkistä päätellen minun hiukseni ovat toistaiseksi takussa (rastoja). 
pelini
Olen ollut pelissä aiemminkin ja aikoinaan pelailin paljon tiimeissä. Tiimi kasvattelu onkin haaveissani, kunhan nyt ensin koitan päästä takaisin pelirytmiin hoitamalla heppoja keräilemällä mm. ikäreitä.

Hommaa helpottaakseni keräilen pokaaleita. Sen suurempia tavoitteita minulla ei juuri nyt ole. Minua saa kysellä tiimeihin ja harkitsen toistaiseksi jokaista pyyntöä.
HYÖDYLLISIÄ JUTTUJA
Muista käydä päivittäin onnittelemassa, sulattamassa ja silittämässä:
Ksanthos Ksanthos Ksanthos Ksanthos Ksanthos antaa runsaudensarven onnekkaille pelaajille.  
Muille pelaajille Ksanthos antaa 10 energiapistettä pelaajan nuorimmalle hevoselle.
Fost voi sulattaa joka päivä sen julkisen sivun kautta, ja tästä saa mahdollisuuden voittaa Hypnosin peitteen.
Kuukauden ensimmäisenä päivänä, kun sivusto päivitetään, Frost annetaan jollekin niistä pelaajista, jotka sulattivat sen edellisen kuukauden aikana.
Topaasi Topaasi Topaasi Topaasi Topaasi antaa onnitteluiden lähettäjistä onnekkaimmille lahjan: 10 passia. Muut saavat rahaa.
Tiimit
Kasvatan tällä hetkellä kerrysarvia tiimissä ʄʀօʍ ռօա օռ sekä tavallisia Holtsuja tiimissä Hεαrτbrεακ Wεατhεr

Layout by Lucina | Photo by freestocks.org, pexels.com