Mukavaa kun päätit käydä kurkkaamassa esittelyyni! Pelaajan emlina takana on pirteä 16-vuotias opiskelijatyttö Pohjois-Pohjanmaalta. Olen erittäin luonnonläheinen ihminen, ja välillä voisi jopa sanoa, että tulen paremmin toimeen eläinten kuin omien lajitoverieni kanssa. Kotona minulla on iloinen, vähän päälle vuoden ikäinen corgipoika (puhumme siis koirasta, mikäli käsite "corgi" on jollekulle vieras) sekä kaksi enemmän tai vähemmän hellyyttävää risteytyskania. 
Vapaa-aikanani tykkään käydä lenkillä yksin tai yhdessä koiran kanssa. Olen myös (kröhöm) koukussa pelaamiseen, joten ei ole mikään yllätys, jos mut löytää pelikonsolin äärestä ilta-aikaan. Nykyään kirjoja tulee luettua vähemmän, kun aikaa menee niin paljon kaikkeen muuhun, mutta kirjat ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntä. Silloin tällöin on kiva kirjoitella omia lyhyitä novelleja, jotka eivät välttämättä koskaan näe päivänvaloa arkistoista, mutta siellä ne kuitenkin ovat. 
Mä oon vähän ujo aina aluksi ja tosi huono aloittamaan keskustelua ihmisten kanssa, ellei juttukaveri satu olemaan samanlainen pälpättäjä kuin minä itse. Mutta jos kaipaat juttuseuraa, laita ihmeessä viestiä, koska eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka löytyisikin yhteinen kiinnostuksenkohde!

Terkuin,
emlina <3 


(P.S. Olisi kiva, jos kävisitte onnittelemassa hyvää ystävääni sanikazia ja kurkkaamassa myös hänen sivuilleen.)
Howrsessa kasvattelen täällä hetkellä pienimuotoisesti raskanravureita ja akhatekinhevosia kasvattajanimellä Noitarummun.