Moikka kaikille! Saavuit tutkimaan sivuani, ja haluaisit varmasti kuulla minusta lisää? Olen 11-15-w tyttö Etelä-Suomesta. Tykkään lukea ja tehdä käsitöitä, sekä harrastan ratsastusta. 

Omistamme kaksi koiraa, 2-v ja 5-v. Molemmat ovat samaa rotua; Suomen lapinkoiria. 

Hoidan vapaa-ajallani suloista shetlanninponia, yleensä 1-3 kertaa viikon aikana. Itse olen jo liian pitkä sillä menemään, mutta on kiva nähdä, kuinka muut sillä pärjäävät. 

Howrsessa kasvattelen eri rotuisia hevosia ja poneja, en varsinaisesti koita nousta parhaimmistoon, puskissa on aina kiva ratsastaa :D! 

Eniten tuotan yksisarvisia, joita saatan myydä tai pitää itselläni. Teen myös tilauksesta yksisarvisia, kyselyt yv!

Saatan astuttaa eri rotuisia hevosia (=risteytyksiä), mutta yhtälailla koulutan niitäkin, kuten jotain muitakin omaaviani hevosia. Saatan myydä varsoja ja turhia hevosiani sinulle, tiedät mitä tehdä jos kiinnostaa 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a_v1828806360.png0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab_v1828806360.png

Minua voi pyytää kaveriksi, hyväksyn lähestulkoon kaikki pyynnöt. Onnitella saa myös, pyrin aina onnittelemaan takaisin, saa toki huomauttaa jos unohdin! 

Pelini on hyvin sekalainen enkä omista suunnitelmia. Perustun kavereihin ja profiilin päivittelyyn, eli toisin sanoen kaikkeen turhaan. Hevosiani kisautan satunnaisesti ja myyn joskus ehkä eteenpäin, kun on sopiva aika. Saatan myös tarjota astutuksia, jos välttämättä haluat, tiedät jälleen miten toimia!

Avatar on omatekemä, joten älä edes kuvitteli kopiointia! Ilmoita heti, jos näät jonkun olevan kopioinut avatareni, sillä en tahdo sen leviävän. Ulkoasu on Rallen grafiikassa, osoite tuossa alemapana. Huomatkaa lukea säännöt ennen kuin kopioitte, sillä en tahdo, että kukaan käyttää kyseisiä grafiikoita väärin!

Tässäpä tämä taiosi olla, aploodit for you, jos luit koko tekstin :)!